aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Wednesday, August 3, 2016

jauh perjalanan....iftitah restoren...edisi belawai...

cerita pasal hujung tahun lepas ada la program di polah di sibu. Kamek orang di miri tok di jemput juak jadi team teknikal pake nolong teknikal sibu.bila dah sampe ke sibu ya lanjo la kaki nak berjalan jalan jauh sikit dari sia..hemm destinasi kamek orang tek ke belawai..nengar orang madah ada tempat riadah best kat sia.pegilah tek...Alhamdulillah 40 minit dreba dari bandar sibu ke belawai. Sik rugi la jalan jauh nannga permandangan yang kacak dan menarik di pante belawai ya. Mun kitak orang nak ngedate ka, mbak mem jalan jalan ka, nak bermalam pun boleh. ada rumah rehat juak kat sia.




















2 comments:

ztie said...

fuyo dah makin maju sia. dlk nak makan sia. semua bbq kedirik jak camping. hahahaha..

labulabi said...

aok kamek pun pernah pegi dolok.blom ada apa apa gik.kinek tok dah ada jalan darat dari sibu .pegi lah lagik sebelum signbord dalam gambar ya tumbang.hehe.