aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Monday, February 4, 2013

entri ke 5 di tahun 2013

kalau bulan di pagar bintang.
semoga kitak orang semua baik baik ajak dan sentiasa dalam keadaan sehat walafiat
kalau ada yang demam ya capat cepat la makan ubat,
kalau ada yang patah hati ya cepat cepat la carik pengganti
kalau ada yang tgh mengelamun cepat cepat la sedar dari lamunan
apapun yang berlaku , carik lah pilihan yang terbaik dalam hidup.
ohh yeahhhh ya ajak untuk ari tok...

p/s tok da entri yang ke 5 ada 7 gik nak sampe 12 mun lebih tok ada sik orang berik hadiah owh.hahaha

DSC00648




14 comments:

Nurr Kasih said...

moga pilihan yg dibuat adalah terbaik :).
gambar superb.. pake lens apa klu nak dpt mcm ni?? hehe

labulabi said...

nurr kasih.semua kita inginkan yang terbaik.gambar tok pake lens 70-300 G. ISO 200 F10 SPEED 1/320 dan gambar tok di ambik pada pukul 6 pagi.hehe jadi sik eran la mun kitak nangga speed ya tinggi.sebab ari dah terang pun.hehe.

Khairul Antasha said...

hehe. nmpk gayanya entry ktk melebihi sasaran. haha..

yalah ooo bila lah nak kwen tok. ahhahaa

labulabi said...

khaisha.insyaAllah coba untuk berlebih dari tahun lepas.tapi blog kinek tok macam sunyek ajak owh.kurang dah entri dari member member lain.

[tErOmPaH bIrU] said...

subhanallah.. kachak BULAN :) terbaek bro ")
oh tedah ku ngenang kamera ku lamak dah bertapa sik merelip-relip huehue..

mr_abs said...

gambar dikpun ya kah? steady aihhh


aok, sunyek oh blog. laptop rusakkk. sekpat update selalu. baruk on, udah padam dikpun. gne gayaa. hhahahaa

labulabi said...

terompah biru.yak bok nya.nang udah di tinggal terus la kamera ya.

mr_abs.aok dalam tok 99.9% gamabr yang aku ambik.ada la sikit aku colek di google.ya pun biasanya madah berhelah.hehe.nak molah madah sik pande. jadi carik jak la apa yang ada.

[tErOmPaH bIrU] said...

yalah al-kisah nyaaa tek.. tegal lamak dah sik berphoto shoot.. sik da gamba.. alu sik da idea nak cerita apa kat blog koh huehue..
then, bila nangga jak gamba2 ktk org.. ya laaa molah gelodak hati tok nak megang kamera balit hehe..
tolong doa bro ;) moga semangat ku yang hilang kan kembali hahaha..

labulabi said...

terompah biru.semoga tahun 2013 tok memberik semangat untuk kitak terus bekarya dan mengambar.rami juak geng geng kamera udah sik aktif agik.ambik jak gambar apa2 janji best di mata kitak.peduli apa orang kata.hehehe.

khairul onggon said...

Nang kacak pok.. Tabik hormat! :)

[tErOmPaH bIrU] said...

Yeszaaa! i loike da spirit, bro~ ;D
Peduli apa orang kata.. yeh! yeh! LOL
InsyaAllah~ chenta ambik2 gamba ya nang agik masihhh.. chenta mati! haha.. walo pun hanya dengan hp sajo hihi..
Makasih bro ;) SEMANGAT~ kita bakor!! hehe..

ztie said...
This comment has been removed by the author.
ztie said...

yarabbi. lamak sik jengok sitok eh.. pakaba ktk ?? hehehe sikda instagram ka ktk ? twitter ka fb ka .... jarang gilak kmk menjengok ke blog kinek...

labulabi said...

wa Onggon.mak kaseh pok.hihi

Terompah Biru.yeahhh semangat mok ada.bukak gik blog kmk nak jadi orang pertama komen tok.hehehe.

Ztie.yalah lamak bena kitak sik singgah sitok.hehehe.kmk alhamdulillah sehat sehat ajak.oh tedah blog ajak tok di tauk kmk.sik pa ada masa jengok 2 lah kesitok.