aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Wednesday, June 13, 2012

word of the day

word or the day:tiris.tiris bermaksud bocor.sila kitak org nangga gambar di dibah untuk menerangkan maksud bocor.jadi sik la ku payah payah nak merik contoh ayat.jadi WOTD  ari tok adalah tiris: bocor.


ok tuan blog masih gik gago gago pusak.keulu ke ilir  ngan program yang sik pande abis tok.jadi kitak org rakan rakan sudi2lah datang ke stadium bandaraya miri sabtu tok 16.06.1012 sempena majlis himpunan belia peringkat negeri sarawak.kita sama sama meriahkan.banyak aktiviti di polah oleh cdak KPS dan KBS.aktiviti bejalan sampe tgh malam.artis pun ada.cdak jemput jimmy pelikat lagu anak kampong.artis artis tempatan pun ada.ok aku cuma nak madah ajak.aku pun sik ada juak time ya.aku cuti lagi owh.yihaaaa nak ngail undang rah gedong tok.sapa mok ekot.hehehe.

4 comments:

Khairul Antasha said...

gago2 pusak? hahaha..lucu jak bunyi

AmirFX said...

Cemne gago2 pusak ya nyo?

iKhRam said...

adoi..
best jugak main2 teka2 word kat enrty dlm blog ni...

Nurr Kasih said...

kmk biasa juga dengar word tiris ni..ketirisan :)

*pls remove word nak comment ni..payah sikit la hehe