aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Tuesday, May 1, 2012

aku hanya aku

beberapa ari tok aku sik sehat.walaupun sik sehat sempat juak g ngail.lamak dah ku sik gi ngail undang.yalah tek kotan sik sehat blog pun terabai.bukan ku sengaja p palak otak rasa ngiluk mun pikir lamak2.last2 ku biar jak dolok blog ku sunyek.aku perasan dalam 2 3 bulan rami bala kabang sik update blog.ada yang start dari awal tahun ya tek.sedih juak nangga owh.walaupun kita sik pernah bertemu mata tapi kenal dalam blog tok molah ati ku indok nak bebelog.tapi bila dah sik da, ku rasa sunyek jak tanpa cerita terbaru dari kitak orang.oklah sik da nak di celoteh pagi tok.ku harap kitak org di luar nun sehat sejahtera dan sukses dalam kehidupan.


sebelum dan selepas


picasa 3


8 comments:

ciK LyndaWawa said...

kmk pun xsehat..camni tok.....

Kathy Tuah said...

nang bena kata ktk, lamak tok tang jarang jak org update blog..suma gago kali..huhu..tapi d blog tok juak banyak kita kenal org owh..dpt kawan baru..best bah..

Khairul Antasha said...

kmk ada soalan, kenak di sebut undang?

yajak lah persoalan kmk tek pakcik

semoga cepat sihat

[tErOmPaH bIrU] said...

akhirnyaaa.. bok kmk dpt nak komen kat ctok.. slalu sik da alu show "publish your comment" ya ko :( senggan2 "please prove you're not a robot" ya jak lah show kat screen tiap kali kmk nak komen hehe..
apa-apa pun.. up-to-date, mudah2an ktk dah sihat walafiat lah hendak-Nya oh.. take care k bro :)
mood: sik da gamba~ sik da idea~ makanya sik terhupdate la blog ;P

Hanie Dew said...

sehat sehat jak kami bah.

lama tak baca cerita ko kat sini.

smart oooo editting.

khairunnisa ♥ said...

baru kaka paasl udang dgn staf tadik.. sidak pun rajin ngail~

azurachan said...

Masing-masing bz ngn dirik. tp mun kita dapat berblog sehari sigek ayat pun dah kira bagus dah owh..
Selamat berblogging. =)

labulabi said...

cik lyndawawa.jgn lupak makan ubat.ari tok rami org sik sehat.mun xda ubat kita mintak ngan cdak keja farmasi.siapakah dia.hehehe.


kathy Tuah.kali juak owh.maklumlah org bz ngan gaji baru.sampe lupak nak blogging.dalam blog pun boleh carik kawan juak.hehehe.

khaisha.kenak di gelar undang owh.sapa leh tolong jawab.hehehe.pakcik pun sik tauk..dah sedikit sehat.

terompah biru.yobi sampe camya sekali.mok di up to date juak blog tok kali.yalah kmk rasa mcm ada something wrong jak dengan blog tok.tapi sapa mok tolong kmk ator owh.

hanie dew.bagusla kitak org sehat.musim sakit kinek tok.sia ctok jak dengar org demam.

khairunnisa.marek ngail undang xda oleh.mintak ubat lok.hehehe.

azurachan.yalah owh.mun kita dapat polah camya kan best.nak carik cgek ayat pun susah.nak carik tajuk entri pun payah.huhu.yeah tgh blogging tok.