aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Wednesday, March 14, 2012

fikir-fikirkan

kita adalah yang terbaik.
siapa setuju.
sila angkat tangan.

P/S.image adalah dari carian di google.

17 comments:

Khairul Antasha said...

kmk 90's... k bai.. hahaha

labulabi said...

ok.babai juak.wakakaka.

Jue said...

wohooo! eh wait..aku 80' ka 90' oh
sik ingat haha
sikpa la..im still into it!
w/out hp cool beb!
zmn nek tok..pergh..miak kecik ada cgek sorg u

labulabi said...

Jue.sik ngakuk juak eh.wakakaka.sik pa janji kita tauk sapa kita.tok sik khaisha.wakakaka.

Cik Amni said...

kmk 2000 an.. hahahahahahahahaha...i am proud to be 80's kids..

labulabi said...

Amni.ya.kita harus berbangga.sila tekan like di mana saja untuk menandakan sokongan kita di era kanak2 kita.hehehe

Kathy Tuah said...

kmk sempat mengalami suma ya..nang zaman kita kecik dolok lebih happening compare dengan kinek..

Nurr Kasih said...

kmk angkat tangan heee

AmirFX said...

Gik ingt dolok marek pagi2 mata ncelar men game Micro Genius 20 in one...

labulabi said...

kathy Tuah.kmk pun sama.boleh la kita kumpul blogger 70&80an mbak main tikam selepar.

Nur kasih.ya kita telah membuktikannya.hehehe.sila tekan like di mana2 saja kitak suka. :)

AmirFX.masih gik ko ingat pok.yang aku tauk crita katon tranformer ajak.hehehe.

Khairul Antasha said...

hahaha..ngek ktk ya..haha..

kmk 80's..sikit gik 90'..hahaha...erghhhhh

Hanie Dew said...

oi Jue. ko 80's laaa...ko kan lahir 1985. hahahhaa..kan. err..aku pun konpius sebenanya.

aku angkat dua belah tangan naik atas kusi lagi. cukup tinggi tak?

dulu dulu nak main ngan kawan kawan gi umah dia. skrg men cafe world kat FB je.

labulabi said...

Khaisha.hehehe.ngakuk pun.wakakaka.

Hanie_dew.biasala org puan.perkara yang di rahsiakan adalah umornya.hehehe.dalam tenet macam2 ada.tapi zaman kita memang best gila lah.mcm dunia kita yang punya.hihi.

inche hlovate said...

yang 90an ni apa cer?? huhu

ztie said...

kamek.. err... kamek.. gik mudak sebenarnya.. tapi kmk setuju dgn statement di atas! HAHAHAHA :p

khairunnisa ♥ said...

my parents 50'
bila nanga cdak reply SMS
nang best jak ^_<

labulabi said...

Inche Hlovate.yang 90an lagi la hebat.hehe.

Ztie.wakakakaka.setuju juak la.hehehe.

kharunnisa.owh yaka.sik pernah gik baca mesej org tahun 50an tok.leh la kongsi2.