aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Wednesday, February 15, 2012

pagi nan indah

pagi yang indah

“Janganlah berputus asa. Tetapi kalau anda sampai berada dalam keadaan putus asa, berjuanglah terus meskipun dalam keadaan putus asa.”

janganlah berputus asa k kawan kawan semua.ibarat cahaya pagi.walaupun tebal camne kabus pagi nya tetap juak nak berik kita cahaya kecuali mun dah ujan.semoga kata kata tok jadi pembakar semengat kita semua.teruskan perjuangan.pantang undur sebelum ajal.cewah!!

10 comments:

Nurr Kasih said...

subhanallah.. memang pagi yang indah. ya jangan pernah putus asa, terus berjuang semua :)

Dayang said...

assalamualaikum,boleh di manfaat kan mun maok join kampong tanah puteh serian di dalam fb,salam ukhwah dr sy

labulabi said...

Nur kasih.teruskan perjuangan.hehehe.agik idup agik ngelaban.hehe.

Dayang.wsalam.kmk tok diam di serian juak.tapi di area samarahan.g tanah puteh ya atas permintaan kawan.terima kasih atas jemputan kitak.

khairunnisa ♥ said...

never give up.. hik3x.. kelaka org puteh jap.. ^_^

labulabi said...

Khairunnisa.betol3.hehe

wa khairul onggon said...

Mena ya tuan.. jgn sesekali berputus asa.. bih2 lagik mun dgn Tuhan.. marilah kita bersangka bait dengan Tuhan.. :)

labulabi said...

wa Khairul.betol3.dengan sesama kita pun mesti juak tuan.sik bleh jadi parasitma.bahaya owh.hehe.

Jue said...

1st: kck pix!
2nd: aok bena..sbolenya boh putus asa. dolok ku pnah putus asa smpi molah stupid decision. nsb ku msh ada. tetak nanga old mistake haha

labulabi said...

Jue.belajar dari kesilapan.jgan terus berputus asa.setiap masalah pasti ada jalan penyelesaian.

Hanie Dew said...

aku kadang kalau hampir nak putus asa. aku selalu ckap."fikir ko bole buat.oran glain bole apsal ko tak bole.kalau gagal.cuba lagi".