aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Sunday, February 19, 2012

jalan jalan malam minggu dan jejak blogger

eye on miri
udah seminggu lelah pake kita berempas pulas di opis, maka ari sabtu malam minggu pake kita menenangkan fikiran bersama keluarga tercinta.baru2 tok tek aku dengan deng tersayang mbak ekal jalan jalan rah punpair rah bolebard.mungkin kmk org datang malam minggu yalah org rami ada jak.di kesempatan ya juak aku ngetes night trail.lamak dah sik molah aktiviti macam ya.haikal dengan deng tek kayo2 dalam punpair ya.nasib juak malam ya sik ujan.



minggu lepas aku menjengok blog jue&Hanie.nya 2 tengah molah projek besar untuk rakan2 blogger.xchange projek, camyalah bunyi projeknya 2.pada fikiran aku idea yang sungguh bernas dan bagus.mun kitak org berminat nak ngekot bleh la nangga di blog jue& hanie


di blog erulnukman pun ada sesuatu yang best dalam entri beliau yang lepas.korang tanya aku jawab.lebih kurang camyalah bunyinya.jadi kitak org semua jengoklah blog encik erolnukman tok.gambar dalam ya mantap owh.


tadik cuba bukak blog cik amni tapi sik dapat.apakah yang telah terjadi ngan cik amni kita ya.semoga cik amni ya sehat2 ajak hendaknya.

12 comments:

Jue said...

eh pttla ku batuk2 tek!! hahaha mun ko mok xchange ngan mekorg..pdh ah ..boh segan2 hihi

pergh bolebard da panpair hihi lamak oi sik sik panpair tok..dolok slalu gi..gik zmn cdak Os molah show hihi

wa khairul onggon said...

woh.. jln2 panpei duhalnya.. Gambar ya makei 16:9 kah pok? Ku masa pergi Sabah reya makei 16:9 ku rasa rugi jak.. Mun ambik gambar landscape kenak makei 4:3 juak bok nyaman rasa luas.. hehe

erolnukman said...

Hehehe..soalan ktkorg semua udah terjawab bro..insyaAllah lain kali bukak gig sesi soaljawab..:)

Nanan said...

waa kacak~ :) mcm besar jak funfair ya..

labulabi said...

jue.hehehe.nunggu ku molah entry gempak lok k.hehe.yalah owh masa ya os nang top.

wa khairul.sikda la pok.aku saja jak crop gambar ya.biasa nang make 4:3 ajak.hehe.

erolnukman.polah gik pok.da juak entri pake ku update.hehehe.

nanan.punpair biasa2 jak.kmk lom dapat polah link ke blog baru kitak gik.sik tauk apa dah berlaku ngan blog list kmk ya. :(

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

lamak dh kmk sik pergi panpair aih...terkenang jaman nembiak hingusan kmk dolok...selalu ada panpair kat kampung...siap ada artis jemputan gik ya...tapi artis sik terkenal...ya pun rindok ati juak nangga..penuh padang ngn manusia =0)

Hanie Dew said...

aaiiyaaa..apa pasat lu suka ambik ilu gamba lawa sangat. i manyak suka tengok woo...

thanks war war kan x-change project ni. hehe.. projek besar ke. rasa macam projek tender juta juta pulak. bahahahaha

khairunnisa ♥ said...

waa =) suka suka.. bleh berkenalan dengan blogger lain mun camtok ^^

Khairul Antasha said...

senyum sorg baca 'berhempas pulas' ya..haha

AmirFX said...

Kat area matang sitok ada juak sidak molah panpair.. P nama dah tua tok sik la nak jengok sia gik.. Nunggu ada anak la kelak.. haha...

ciK LyndaWawa said...

apa mok ditanyak ngan encik erolnukman ya o..heheh

labulabi said...

TBK.jaman mensia dolok apa2 pun best owh.kinek tok kita jadi pemerhati ajak.nak ngekot sedar da dirik dah tua.hehehe.

Hanie dew.beli gik dslr.leh kitak ambik gambar kacak2 juak.hihi.

khairunnisa.yalah tujuannya tek.mun rami org bertukar entri maka rami la pembacanya kelak.nice idea.

khaisha.hehehe.mesti berempas pulas oi kitak.mun sik lak org madah kita sik keja lak.hehe.

AmirFx.yalah pok.dah tua tok jadi tukang tangga jak pok.

Cik lyndawawa.tanyak la apa2.mesti nya jawab apa2 juak.wajib jawab ya.hehe.