aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Sunday, February 12, 2012

dewan undangan Negeri sarawak

dun sarawak
tok jak gambar ari tok.nak tulis tentang dewan undangan negeri tok rasanya kitak org dah tauk semua.lagipun tadik aku chek banyak make bahasa omputeh sampe aku sendiri pun sik paham.hehe.nampaknya budaya cintai bahasa kita tok masih menebal dalam dirik aku.kehkehekeh(kaber line sik pande klaka omputeh)haha.
itu je .ok cinchow dolok.

12 comments:

Kathy Tuah said...

bagi kmk nak, view dewan undangan negeri tok lebih kacak time malam..macam dlm gambar ya..hihi

Jue said...

kck pix!! ku pnah g ctok dolok2 time skool. time ya ada marathon. top 11 you! tp nek tok, DAH PANCIT! HAHAHAHA

labulabi said...

kathy Tuah.malam ari tok kita sik dapat nangga semua bah.yalah nak tempat terang2 ya jadi perhatian.ambik gambar malam tok pun sik semudah yang di sangka.

Jue.hahaha tau tak pe.jadi tau2 la apa yang patut di buat.hehe

♥Ismi Huda♥ said...

kacak view malam2 tok aie..
cintai bahasa kita.. setuju~!
:)

labulabi said...

Ismi Huda.setuju juak.rah waterfront kch ya malam nang best.hehehe.

AmirFX said...

View malam ari nang best... Makin2 mun ada sidak men bunga api inda kat sia.. ASa kedak d France walaupun aku sik pernah pergi france.. haha...

labulabi said...

AmirFX.sik pernah kesampaian aku nangga bunga api rah waterfront pok.arap2 tahun tok bleh la nangga bunga api di taun baru.

Nurr Kasih said...

slow shutter..cantik. jalan2 di sarawak 2005.. huuu lama xdatang.

labulabi said...

Nur Kasih.kalau ada rezeki jemput la datang.kmk org mengalu-ngalukan kedatangan kitak. :)

ciK LyndaWawa said...

pande kitak amik gambar ya,,,,,hehehe

labulabi said...

Cik lydawawa.mak kaseh.hehe.

Hanie Dew said...

hhhmmm..cam besa.. cun seyh