aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Tuesday, November 1, 2011

aku dan dunia fotografi

fotografi

"aku melihat dunia fotografi begitu luas sekali.dengan melihat sekeping gambar kita di ceritakan dengan pelbagai kisah dan harapan.semuanya ini dapat dilakukan oleh manusia masa kini terutamanya gabungan seni dan teknologi fotografi.fotografi adalah alat sebagai memujuk serta membuat kita ingin tahu.foto boleh menceritakan segalanya."

sedikit pemahaman aku tentang dunia fotografi yang unik ya.jadi pa kenak mengenak ngan teks di atas ya tek.xda apa2 bah.cuma nak berkongsi ngan kitak org betapa indahnya dunia fotografi ya.ju kita layan gambar majlis persandingan di sri aman sarawak.aku telah di jemput menjadi fotografi rasmi majlis ya.terima kasih kepada pasangan tersebut kerana percaya ngan aku.terima kasih juak kepada secen photographer encik zul fadli yang juak wedding fotographer.

suarah (30)

bukit (31)

alice (49)

alice (1)

taman (22)

taman (6)

taman (23)

selamat berblog. :)

13 comments:

khairunnisa ♥ said...

Assalamualaikum, kmk suka amik gambar tapi xda skill :D nice pic..

Cho Cho said...

kachakk gambar..pengantin laki kedak bob..ingt nya tek.. :)

labulabi said...

khairunnisa.wsalam.coba2 ambik.insyaAllah kelak2 pande juak.

cho cho.mak kasih.alu bob.hehehe.

Yumida said...

kmk suka ambik gamba..masalahnya kmk pemalu bila ada org rami...for e.g: ms org nikah...byk nak tetamu duduk...cam pelik jak bila kmk syok sengsorg ambik gambar...myb kmk shy2 cat hooooo

labulabi said...

yumida.dalam fotografi sik pat malu.hehe.muka mesti tebal.hahaha.

wa khairul onggon said...

Tahniah Labuklabi hehe.. Atlast ko da juak ambik gambar wedding.. aku langsung x minat nak ngambik.. makan2 time pengilan minatlah kekeke..

AOk mena fotografi tuk nang luas bah.. x trkaber aik mun kita nak conquer semua2nya.. org madah ilek2 usey2 bah belajar ikit2 lamak2 jadi bukit Canada di Miri hoh.. kekeke...

Kathy Tuah said...

kacak2 jak gambar..lalu teringin nak nikah indah..hahaha..pa jaklah..

ciK LyndaWawa said...

amik gambar nikah juak kitak ooo..=]

Nurr Kasih said...

gambar nice..tahniah dh jadi op. btl dengan minat ini, seolah meneroka ke alam yg indah hehe..

labulabi said...

wa khairul.mak seh pok.org percaya ngan kita pok.nak ambik gambar wedding bukan macam ambik gambar bunga.owh.hehe. usey tok pok nak nangkap A850.hahaha.

kathy tuah.hahaha.mun dah ada seru pa mok di tunggu.sik pat polah besar polah kecil2an.yang paling penting gambar yang akan di jadikan kenangan sepanjang hayat.

cik lyndawawa.mun org percaya ngan kita, kenak la kita tolong nak.hehehe.

nur kasih.tima kasih.sungguh indah bila di hayati. :)

erolnukman said...

aih..camney ku boleh ttinggal entri tok..=)
anyway,selamat hari raya aji...

labulabi said...

erolnukman.biasalah pok.ko kan bz.hahahaha.selamat hari raya aji juak pok.banyak dapat dagin kerbo tek.hehehe.

Jue said...

aok bena..foto kdg2 wp nya bisu..mcm2 cita pat dicitanya yg kita dirikpun sik tcita..eh slmt hr raya haji tek..sorry lmbt wish..outdated ade juak hihi