aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Wednesday, October 5, 2011

warna warni regatta baram 2011.

salam sejahtera kawan-kawan tok entri paling banyak gambar. jadi pastikan kitak org pun line tenet laju dan stabil.hehehe.tok la gambar sepanjang baram reggata yang sempat di ambik oleh rakan-rakan yang berebut rebut nak make kamera aku. ada sesetengah gambar yang aku ambik dari bahagian media dan komunikasi koporat jabatan penerangan malaysia sarawak.jadi haruslah aku madah aku nang xda ambik gambar sepanjang baram regatta 2011.kelak takut org madah aku copy gambar cdak nya.hehehe.sik kongsi ngan kitak orang sik best juak nek.kompom ada di antara kitak org sik pernah pun menjejak kaki ke marudi.

DSC_0015

DSC_0011

DSC09283

DSC09229

DSC09190

DSC09108

DSC09124

DSC09149

DSC09171

DSC09174

DSC09168

DSC09166

DSC09183

DSC09188

DSC09195

DSC09216

DSC09225

DSC09233

DSC09244

DSC09266

DSC09201

DSC09253

DSC09254

DSC_0052

DSC_0167

DSC_0327

DSC09241

DSC09289

terima kasih kepada semua kru- kru yang bertungkus lumus menjayakan baram reggatta 2011 khususnya kepada jabatan penerangan daerah marudi(jawatan kuasa siaraya dan publisiti) yang memberi kepercayaan kepada kmk org semua.kita jumpa lagi tahun 2014.insyaAllah.

20 comments:

Nono Fara said...

.. wah! sultan brunei pun turun..

InBliss said...

ada juak pic aku amik.. makseh..
byk gk pic x sempat amik dr kawu..
adus gne nk amik..

labulabi said...

nono fara.mengeratkan 2 negara berjiran. :)

inblis.lak ambik mun datang ke miri.hehe.terima kasih juak pok.hehe.

Nurr Kasih said...

wah happening baram reggatta. sultan brunei pun ada. pic mmg mantap :D

erolnukman said...

aku lom pernah sampey area2 ya..teringin juak sbenarnya..

bini taip makin 'hot'.hahaha!

ciK LyndaWawa said...

wah..lombak perauk!!!!!!=]

Khairul Antasha said...

wah nek uban gojes!.. hehehe

sultan brunei pun ada juak...

Jue said...

aku org yg sik pnah jejak marudi aih hihi
kacak2 pix ya wp bkn ko amik
mun ko amik mesti la lagi cun hihi
sultan brunei ada juak
woot2!

labulabi said...

nur kasih.bukan saya yang ambik.hehe.sungguh meriah sekali.hihi.

erolnukman.haha.no komen pok.cukup tangga ngan mata jak.hihi.

cik lyndawawa.minggu tok rah samarahann nak.hehe jgn sik pegi.kompom rami org juak.

khaisha.jgan kitak sik tauk.wakakaka.

jue.hehe.kelak2 la kitak org pegi.2014 di jamin ada jalan yang bagus.sik larat nak mikir pasal gambar.hehe.

[tErOmPaH bIrU] said...

nang bagus lah da liputan bergambar cam tok utk kmk org yang sik dpt pergi masa hari kejadian ya tek :)
makasih sharing bro! :D
bulan 11 lak Bekenu gik nak?.. da bertugas juak ktk kah?..
dlm manyak2 gambar ya.. da dirik ktk kah?.. terpikir juak kmk.. entah2 bertembong kat pasar nun pun kmk sik kenal ktk hihi..

Hanie_Dew said...

wwwoooaaa...meriahnya. kat Tawau pun ada lumba perahu tu. aku memang orang paling semangat sekali nak tgk.

labulabi said...

terompah biru.tima kaseh.hehe.aok bulan 11 di bekenu.mun org da nyeruk datang la kmk kelak.hehehe.aok kesian ngan kmk.xda gambar kmk dalam ya.yalah susah org photo tok.susah skali nak nangga nya begambar.hehe.p xda hal mun kitak berminat kmk org nak molah outing rah taman negara lambir ujung bulan tok.jemputla datang.mbak geng2 skali.masa ya kitak nangga kmk owh.hihi.

labulabi said...

hanie_dew.nang meriah.nak jalan pun susah.nasib ada pas dapat juak masok kawasan vip.hihi.semangat na juak kitak.hehehe.

Cho Cho said...

best~~booth kmk xmasuk lam gmbar..huwwwaaa..peace :)

KELAB SETIA SMK MARUDI said...

canteekkkk... warna warni.. penuh bersejarah..

Yumida said...

nang so cantik la puan sri ragat ya...beznya dpt ngga regata

salam ziarah..follower ke 93

Amni said...

taun ya ada tek kat song... meriah jak... tp kmk sik pegi.. stay rumah ajak.. umas urang rami.. huhu

axuerha said...

fenomena yg tiada si semenanjung.. cantik bini ketua menteri sarawak...ngeee..

khairunnisa ♥ said...

rugi sikpat pegi T_T eh, isteri Ketua Menteri..sangat cantik :)

labulabi said...

cho-cho.sik madah awal-awal.dapat kmk nyuruh org ambik gambar booth kitak.hehe.

kelab setia smk marudi.simpan untuk kenangan.hehe.

yumida.cantik cantik cantik.!! hehe.

amni.teringin nak pegi song.rugi sik nangga.hihi.

axuerha.yalah kitak sik diam sarawak. dalam bulan tok hampir seluruh sarawak molah regatta.hehe.nang cantik bangat.. :)

khairunnisa.nang rugi x pegi. p kuching pun ada regatta juak nak.hehe.