aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Thursday, October 20, 2011

feri oh feri

salam jumaat semua.ari tok x pat tuis panjang2.kitak org nangga gambar jak la.hehe.sedikit gambar yang di ambik masa di dalam feri batang rambongan lundu.

DSC09478

DSC09479

DSC09483

DSC09485

DSC09493

DSC09495

DSC09497

DSC09506

DSC09508

DSC09511

DSC09512

mood jumaat dah tok.esok jgn lupak pada geng kamera di miri.jumpa kol 8 di taman negara lambir.outing lanskap dan aik terjun.jgn lupak mbak tripod.minimun kan senjata dan gajet kitak org.lak sik tekaber aik nak bejalan mun berat2.hihi.

12 comments:

wa khairul onggon said...

Perghh gambar2 retro style pok.. thumb up ;)

labulabi said...

wa kahairul.main preset jak pok.dah sik larat nak edit2.hehe.mak seh pok.

Nurr Kasih said...

wah ada perjumpaan kat miri..best2 :D

Jue said...

eh bkn feri tok dah stop kah? ku ada aunty diam di kpg seling lundu
suka g umahnya sebab urm suka lah hahaha

labulabi said...

nur kasih.perjumpaan kecil-kecilan aje.hihi.

jue.feri rah lundu nang dah tutup.tok feri jalan lundu-matang.make jalan sempadi.hehehe.best apa g lundu,ada pantai pandan ngan gunung gading.hihi

Hanie_Dew said...

tak penah naik feri. eh penah sekali masa gi langkawi dulu. best kan

waa cantek pix nya.

Amni said...

kamek kawen, kmk reserve kitak k.. menaa.. kmk nang suka gambar-gambar kitak.. dengan cikgu erol.. style aiee..

[tErOmPaH bIrU] said...

wahhhhh.. gamba-gamba tok mengimbau kenangan nar lah! ;)
terkenang masa ayah kmk kerja di Sarikei dolok marek.. asal jak nak ke Sibu merasalah makei feri.. ingat lah kmk aik tebu jual kat station feri sia juak.. terbaek! :D
esok duhal tak orang ke Lambir ya :) miss agik lah saya tok huehue.. saya kerja!

Yumida said...

nang potograper la ktk org tek...jeles eh...mok juak ambik gambar..k hp jak..hihi

labulabi said...

hanie.best3.hehehe.teringin nak naik feri langkawi.sapa nak spon!!.

amni.hehehe mak kaseh.no problem.hehehe.rasanya cekgu erol tentu setuju. :)

terompah biru.aok owh.pa crita feri rah sibu ya.hehe.xpa lain kali da masa polah outing gik.hehe.

yumida.hp pun kacak juak.janji tauk cara ambik jak.hehehe.kmk org potograper tahap kampong jak. :)

Umie Artoqiemie said...

kedak lomo pun ada efek ya haha.. best eh mala outing sitok pa jak la.. =="

labulabi said...

umie.welcome to blog labulabi.hehehe.preset jak.