aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Tuesday, September 27, 2011

baram regatta 2011

Untitled-1

25092011060

25092011061
senja di pekan marudi.hari pertama datang

sudah hampir semingggu aku di pekan marudi namun masih belum berpeluang untuk merakamkan gambar2 yang menarik untuk tatapan kalian di luar sana.entahlah bila agaknya berkesempatan.kamera masih lagi menanti untuk di tujukan pada sasarannya.sebelum ya nak mintak maap kepada semua pengunjung dan rakan blogger sekalian, tuan empunya blog masih gago.datang sebagai kru teknikal nang x memberi peluang ngan aku untuk duduk renah.datang untuk bekerja k.kepada rakan2 yang berada di sekitar miri, sarawak, brunei dan seluruh warga malaysia mari kita ramai2 memeriahkan regatta baram 2011

ATURCARA PROGRAM
BARAM REGATTA, MARUDI 2011


“OUR CULTURE, HERITAGE, PEACE AND UNITY”

TARIKH/MASA
ACARA
LOKASI
PETUGAS
CATATAN (Perasmian)

28/9/2011
8.00 mlm-11.00 mlm
Baram Idol Preliminary Round
Dataran Marudi, Baram

29/9/2011
10.00 pagi
Pertandingan Muzik Sape (Preliminary Round)
Dewan Suarah Marudi, Baram

29/9/2011
8.00mlm -10.30mlm
Pertandingan Akhir Muzik Sape
Baram Idol Semi Final
Dataran Marudi


30/9/2011
9.00pagi-10.00mlm
Marudi Trade Expo (MATEX)
Tempat Letak Kereta Marudi/MDM


30/9/2011
8.00pagi-4.30 ptg
Pelancaran Pertandingan Perlumbaan Bot Laju/Remote Control
Sungai Baram


30/9/ 2011
8.00mlm-11.30mlm
Pertandingan Akhir Baram Idol,
Preview Ratu Baram Regatta
Dataran Marudi


1/1O/2011
9.00pagi-10.00mlm
Marudi Trade Expo (MATEX)
Tempat Letak Kereta Marudi/MDM


1/10/2011
8.00pagi-6.00ptg
Perlumbaan Lumba Perahu Baram Regatta
Sungai Baram

-
1/10/2011
10.30am-11am
Pelancaran Baram Regatta 2011
Wharf Jabatan Kastam


1/10/2011
8.30mlm-10.30 mlm
Malam Kebudayaan 1Malaysia,
Pertandingan Akhir Ratu Baram Regatta,
Pertunjukkan Bunga Api
Dataran Marudi, Baram


2/1O/2011
9.00pagi-10.00 mlm
Marudi Trade Expo (MATEX)
Tempat Letak Kereta Marudi/MDM


2/10/2011
7.00am-12.00tgh
Upacara kemuncak Baram Regatta 2011
Wharf Perlumbaan


2/10/2011
8.00 mlm 10.30mlm
Majlis Penangguhan Baram Regatta 2011
Dataran Marudi

sedikit informasi berkenaan jadual perjalanan sepanjang baram regatta.
dalam minggu tok semua hotel dan Inn di marudi full booking.kalau nak datang sila bawak khemah ya.hehehe.
P/s dengar2 Sultan brunei nak datang menyaksikan baram regatta.

4 comments:

Jue said...

Entry ko molah aku miss Sarawak eh!!!kwn ku pun ada upload pix d fb. Nya dah stay d hotel awl2
sbr jak la. Mun aku d cnun, confirm aku join!huhu sultan Brunei dth juak?pergh!!

Eh Erol mdh blog ko ada malware. Aku browse makei hp jd sik nmpk kali. Cuba ko nanyak erol

labulabi said...

jue.hehe.tempat jatuh lagikan di kenang, inikan pula tempat bermanja.haha.nang rami la kaki foto bekampung di marudi tok.macam yalah crita org.kita tunggu jak la .mun nya datang kompom banyak gambar kelak.

ari dah dapat warning pasal malware ya.p aku tok bukan la terer pasal it, jadi aku skip jak.so da cara nak kesannya ka or berik aku pilihan untuk membanteras malware ya.

ciK LyndaWawa said...

kacak gambar no 2 eh..pinjam kemere lok..k kmk konvo.huhuhu

labulabi said...

cik lyndawawa.sewa boleh.hehehe.bila kitak konvo tek.ujung bulan 10 tok ka.hehehe.