aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Thursday, August 4, 2011

Raya tahun lepas

2 3 ari tok aku mikir apa projek nak di polah untuk raya tok.nengar2 brita member freak x lamak beraya.Zul raya di limbang, syuk raya x lamak.adakah tahun tok kmk org semua x berkesempatan nak bertemu sambil elek2.ne ndakya aku 27 bok balit retinya tek cuma da 3 ari jak pake persiapan ari ya.kompom xda masa nak lepak2 ngan member.mun ada pun korem x cukup.macam x meriah jak.tukang sakat xda.mun polah akhir takut dak cikgu ngan mr fram x dapat.adoh he payah juak nak ngator program tok.sementara xda idea cney nak molah tok aku nak share sikit gambar tahun lepas.

Raya PFC Outing

entri yang berkaitan dengan gambar tok.

sila lah pilih mana yang bekenan.
RAYA I
RAYA II
RAYA III
RAYA IV
RAYA V

rasanya tahun tok sempat x molah camtok geng.sapa mok join sila maklum di photo Freak crew di FB k tuan-puan.p x tauk la cney tempat tahun tok.kita tunggu lak dah dekat2 nak raya ne tauk cdak frek ada idea.aku!! entah la .masih menunggu juak.hihi

13 comments:

Khairul Antasha said...

kmk tok bingung siney kmk raya tahun tok..

labulabi said...

khaisha.alahai kenak sik tauk cney nak raya tok.mcm mbak dirik jak tok.

L@dyKichiMachiko said...

meriah jak owh...

[tErOmPaH bIrU] said...

maok raya ke Kuching nun kmk mun nak join ktak org ;P

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

wah!kacak gmbr ya lok...kmk mcm biasa..mcm tahun lepas juak..beraya di rumah di s'nanjung tuk..w/pun mek duak laki bini nang antap2 urg srwk..tapi raya di selangor..sb laki mek sik da cuti byk..
raya haji nang kompom sik pat plg juak..adeh..ney tuju kotak tisu tuk..pakei ngelap aek mata n ingus..piluk ati sik pat plg raya d srwk (T_T).

Nurr Kasih said...

salam ramadhan..wah bestnya. time raya ada projek. meriah :D

NALQAH said...

Salam ramadhan! hee.. kmk xtauk cne mok beraya! oh no! :0
best ada dh ada plan

Jue said...

wah kck pix!dah dcide cney mok raya thn tok?
ada miak ofis gik binggung wife nya mala mok raya di umahnya tiap thn hahaha

ciK LyndaWawa igUana said...

geng syuk duhal.hehehe

Amni said...

jadi kitak nak meli popia tek? yerrrr.. ya lok soalan.. jhehehehe......


dah semangat nak raya eh... kmk gik penin taun tok macam sikda preparation nak raya lalu.. semangat nang sikda la... huhu

labulabi said...

ladykichi. raya mesti meriah.hehe.

terompah biru.gia lah bunyi nya.hihi.nelah mbak org di miri tok mcm x mok jak join kmk org outing.

TBK.sian ngan kitak sekeluarga.kmk mbak lagu dendang perantau lok.hehe.yalah owh.nunggu tiket rega 10 sen bok kmk bejarah rumah kitak di cnun.hihi.ne lah kotak tisu tok tek.hihi.

nur kasih.salam ramadhan.kalau tak da program tak dapat la nak lepak lama2 dengan member. :)

Nalqah.aih2.sik tauk juak cney nak beraya.oh tedah tek.hehehe.mun ada plan sekurang2nya kita dapat bertemu rami2 bah.ya jak tujuannya. :)

jue.hehehe.ya x dapat nak nolongnya.mok berondeng2 bena2 ya.hihi.

cik lyndawawa.aok nang geng syuk.hihi.

amni.ya tokey popia.hehehe.lom tauk gik.nunggu 2 3 ari gik katanya.hehehe.yalah best keja jauh2, semangat nak raya ya nang kuat.rasa esok ari nak balit dah tok.hihi.sampe camya skali.

ciK LyndaWawa igUana said...

boleh ajar kmk sal jadi protog tok..hehehe...bah.......jgn kedekut ilmu aie....

labulabi said...

cik Lyndawawa.InsyaAllah.datang jak outing kmk org.semua cdak dalam PFC sudi mengajar. :)