aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Tuesday, August 9, 2011

Masalah lagi

beberapa ari tok aku menghadapi masalah dengan blog aku.mala jak aku ngator setting tapi x juak jadi.tok adalah akibat daripada link yang aku polah dari microsoft word.kotan pande gilak tek.dah dapat masalah sik tauk camne nak settle.masalah paparan komen dan teks aku xkan dapat di baca mun kitak org make mozzila ataupun google crome.setakat IE jak boleh tangga teks dan komen.sungguh perkara tok menjadi masalah ngan aku. gambar tetap kuar.jadi yalah masalah aku.mun kitak org ada idea camne nak ngatornya balit sudi2lah berkongsi ilmu ngan aku.sekarang tok aku cukup tensen ngan hal tok sampe ada niat nak tutup jak.yalah tek dah sik dapat di baca apa yang kitak org komen dan cerita aku x da guna juak nak.tensen tensen.huhuhu.

10082011026

tolonglah aku ini. :(

17 comments:

Amni said...

gambar kitak besar gilak.. sikpat view kamek... hahah.. ada gik kes kedak tok.. aiyak..

Nurr Kasih said...

first pelik juga, ada gambar tapi x boleh baca. lps sy highlight tulisan baru boleh baca.

mungin boleh cuba ubah color tulisan. pi design>template designer> advanced>page> ubah text color dari putih pada warna gelap.
harap dapat membantu :D

ciK LyndaWawa igUana said...

kmk camya juak bermasalah..x tauk eh..gine mok molah....


*kmk lum bertunang laaa.....

labulabi said...

amni.hehehe.dah settle dah hal ya tek.

Nur Kasih.terima kasih la awak.kenapa la saya tak chek kat bahagian tu ye.sebabnya saya pake IE bleh baca,tu yang buat konfiusi.hihi.terima kasih la banyak.

labulabi said...

cik Lyndawawa.oh yaka.hehehe.dah settleh dah masalah kmk ya.atas pertolongan Nur kasih.coba kitak cek setting macam nak di padah Nur ya. :)

axuerha said...

aik..pelik juak masalah ktk..x pnh mek alami..HUHU..

Ujian bulan posa ..sabarrrr

Nurr Kasih said...

sama2.. alhamdulillah :D

Khairul Antasha said...

suka nangga gmbr besar size...puas mata nangga..

kmk esok balit raya..erkkkkk.hahaha

labulabi said...

axuerha.pelik tapi bena.p dah ok.hehehe.

nur kasih.hehehe.

khaisha.awalnya balit.nang cuti panjang lah tok.heheh.cney raya tek.

erolnukman said...

apalah aku dapat maca..aku makey firefox.cam ok jak..blur*..

wa khairul onggon said...

Ok jak ku mukak pok.. Gambar dari flickr just copy paste kod htmlnya pok, best view makei nok 640 x berapa ya ntah lupak indah ku hehe.. :P

labulabi said...

erolnukman.udah dapat di atasi marek juak.atas tunjuk ajar blogger Nur kasih.yalah dapat view.hehehe.

wa khairul.dah ok dah pok.ari marek dah ator juak.yalah dapat view.trima kasih to blogger Nur kasih.hehe.

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

bsr nya gmbr...tanjat mek nangga =0).

labulabi said...

TBK.hehehe.nang ada camya.hihi

hani apandi said...

gambar ktk semua besar2, suk mata nanga.ya baru best :)

Jue said...

aih..hr ya da ku komen di blog tok..hr tok nanga sikda...grrr haha
nek tok smua dah ok nak? sbb ku pat nanga..clear & clear gik hihi

labulabi said...

hani.sik puas nangga kecik2.yalah tukar setting.hehehe.

jue.dah ok.hehe.terang lagi jelas. :)