aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Sunday, July 31, 2011

Salam Ramadhan

telaga air kuching

salam semua.ari tok hari pertama puasa.belum gik kedengaran lagu raya di opis.lagi awal pagi tok masih gik bertenaga aku.hehe.ari tok cuma nak ngucap salam ramadhan ngan kitak org semua.semoga ramadhan kali tok memberi seribu makna kepada kita semua.maafkan segala tutur kata, salah bahasa, bergurau senda aku pada kitak org semua.

meniti senja

telaga air kuching

trombol 5

pantai trombol kuching

tanjung 5

tanjung lobang miri

12 comments:

Amni said...

salam ramadhan encik labulabi.. hehehe.... raya datang umah.. eh? =p

di kuching, kat satok ya, minggu ya gik dah bunyi lagu raya aiee.... nang semangat urang nak raya,, padahal belum posa gik... hiks...

p/s: perut dah krok2.. aie..

labulabi said...

amni.salam ramadhan juak.insyaAllah.hehehe.

sama la mcm ctok juak.bukak lagu raya macam esok nak raya.kita yang puasa cdak ya xcited nak raya.wakaka ..terbalit.

saytunt yang fabulous said...

slmata berposa

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

selamat berposa untk bro n famili =0).
apa pakei sungkei gik bro? (aih..alu nanyak pakei sungkey indah kmk..maka ari gik tgh hari terit panas nya..kihkihkihkih)

labulabi said...

saytunt.selamat posa juak pok.

TBK.selamat berposa juak ngan kitak sekeluarga.lom tauk pa nak beli tok.tadik da order kueh mongkol.kak tok kmk org nak molah rombongan cik kiah nyerbu bazaar ramadhan.hehehe.

pena rozie said...

Salam ramadan....

erolnukman said...

Nang master of senja lah kau tok..hehehe!

Salam Ramadhan...krok2 juak dah aih...hehehe

[tErOmPaH bIrU] said...

semoga ibadah puasa kita tahun tok diterima dan diberkati-Nya.. mohon ampun dan maaf tok ;)

ciK LyndaWawa igUana said...

kacak juak gambar ya...selamat berpuasa untuk kitak..photographer ka? hehehe..singgah blog kmk juak oo..

labulabi said...

Pena rozie.salam ramadhan jugak..semoga mendapat keberkatan di dalam bulan yang mulia ini. :)

erolnukman.x da master2 la pok.pake sijil srp jak.hehehe.

yalah pok.dah la ari panas.nang mencabar gilak posa ari marek. :)

terompah biru.amin..yalah sama sama kita bermaafan di hari yang penuh keberkatan. :)

cik lyndawawa.mak kaseh.selamat berpuasa juak ngan kitak.nak kata bukan photographer tapi dah ada kamera.kira macam yalah.hehehe.salu kmk singgah ke blog kitak ya.cuma jadi silent reader jak.heheh.tima kasih sudi singgah ctok.jenguk2 la slalu.hihi.

axuerha said...

gamba kali tok suma oren2 kuning2 gitewww..haha..tp sweet

labulabi said...

axuerha.nak kah kaler kodok alu x jadi sunset kelak.wakakaka.