aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Wednesday, July 6, 2011

Long Lama part III

xda crita untuk enrti tok.cuma nak kah gambar sunset yang aku ambik di waterfront long lama.

DSC07615

DSC07611

DSC07604

DSC07599

esok last part long lama.pun xda crita juak.cuma gambar-gambar candid.

10 comments:

hani apandi said...

cousin mek ngaja di long wat.sikda elektrik sia pdah nya.benaka? huhu

labulabi said...

hani.mun dah nama long long ya.nang bena.susah mok madah camne.tapi yalah kenyataannya.tapi cdak sia tauk erti bersyukur.

Nurr Kasih said...

subhanallah..cantik sunset..

[tErOmPaH bIrU] said...

suka angle gamba no. 2 ngan 4 ya :D
windu sunset lagikkk hihi..

erolnukman said...

labulabi the sunset man! hehehe...

Amni said...

memanjangkan jwpn ktk bg hani.. Hehehe.. Sidak dh biasa bah sik berapi.. Mun kmk.. Bolehhhh pengsannnnn.... Sebab dah lamak berapi even kecik2 dolok ng pernah rumah sik beletrik.. Hehe.. Kmk teringin nak g long2 aiee.. Tp belum gik ada kesempatan.. Sikda benda nak diagak juak.. Mun mek masih di song, mesti mek akan pegi bah long2 ya.. Hoho... ehe.. Sidak dh biasa bah sik berapi.. Mun kmk.. Bolehhhh pengsannnnn.... Sebab dah lamak berapi even kecik2 dolok ng pernah rumah sik beletrik.. Hehe.. Kmk teringin nak g long2 aiee.. Tp belum gik ada kesempatan.. Sikda benda nak diagak juak.. Mun mek masih di song, mesti mek akan pegi bah long2 ya.. Hoho...

labulabi said...

Nur kasih.cantek3.hehehe.

terompah biru.ahad tok mun jadi kmk org nak molah strobis di marina bay.mun sudi jemput2 lah datang.hehehe.

erolnukman.ada jak u pok.labulabi hanya insan biasa.hihi.

amni.hehehe.pengalaman mengajar segalanya.masa keja kat tanjung manis dolok pun gia juak.mandik aik telaga blah malam arap jenerator kilang ajak.p semua ya mengajar kamk erti besyukur.

mat said...

@labulabi, subhanallah...marbeles....xterucap ku pok..nang kacak

Khairul Antasha said...

suma gmbr kacak2..

laju na juak ktk update..haha

nang bena..iboh d long2..di kpg2 iban dekat2 sitok time kmk ngajar dolok xda letrik & xda air..

generator di pasang kol 6.30pm smpe pukul 9pm jak..tedahhh..

mula2 dolok nang asa nak nangis jak..asa jak lah..xda la nangis..yerr..kaber balit..haha

labulabi said...

mat.x perlu ucap pok.cukup dengan mesyukuri nikmat yang Allah SWT berik ngan kita.hehehe

khaisha.kompom kitak nangis nak.hehehe.kmk dolok blaja pun make pelita ajak.hidup kampung dolok2 nak .nelah ada karan.mandi pun make aik telaga.hihi