aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Wednesday, July 13, 2011

aku hanya insan biasa

mintak maap ngan kitak org yang sudi menjengok aku di ctok.kondisi time tok sik mengizinkan aku lamak2 di alam maya tok.sakit kepala kak pulang majlis minggu lepas sik ilang lagik.sedikit sebanyak menjejaskan aku untuk molah entri dan bergurau senda ngan kitak org semua.mungkin aku perlukan rehat yang cukup.mungkinlah nak.sik kita mintak kita sakit, tapi mun dah sakit ya datang sapa boleh halang.ingin aku berceloteh panjang,tapi makin aku berpikir makin aku rasa pening dan ngelu palak.sebab ya aku ambik keputusan untuk relak dan berehat dolok.insyaAllah mun dah aku sehat dan kembali ceria kelak aku akan menjengok kembali.

DSC00586

10 comments:

hani apandi said...

selamat beristirehat encik labulabi! hee

Nurr Kasih said...

get well soon..

erolnukman said...

rilek pok..rilek..aku dah mupok agik dah tok..hahaha!

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

bro!embak rehat secukupnya lok..nunggu ngelu penin palak ilang, badan dh refresh, baruk update. jaga kesihatan badan. embak senam lompat tepok lalat, gerenti badan sehat =0).

[tErOmPaH bIrU] said...

gia lah jadik nya bila badan kita tok terlebih kerja hehe..
apa-apa pun, take a break.. embak-embak relax.. refresh.. selamat kembali bersiaran soon :D
take care bro!

Chenal said...

Rilek jak sio. Mun ado garik upo mek urang..ado la jenguk dlm tuk!

am-rie said...

kacak gambar ya..nak meleleh jak rupa air ya..anyway selamat berehat sang labu labi..masuk lam tempurung lok rehat menar2..hehe..klak dah sihat boh lupak engkah gambar kacak2 gik.. :)

Abg.Syuk said...

embak ilek pok minum staot dolok


http://www.flickr.com/groups/photofreakcrews/discuss/72157627097701297/

labulabi said...

thank my pren.aku dah sehat.hehehe.

Jue said...

oh tedah..take care **wp last comment mdh dah chat tek hihihi**
psst: kck pix!!!!!jeles2