aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Monday, June 27, 2011

pakcik wan ya sapa owh.

holaa my pren.pa polah tak org tek.dah makan ka blom.hehehe.segmen lom siap gik k.ari tok kita jalan jalan carik makan.ju kita pegi pakcik wan cafe rah lutong.hehe.pakcik wan cafe tok antara nama femes rah miri dengan mee sapi.nya ada menyediakan mee sapi dengan sup spesel.tapi ari tok xda la nak order mee sapi, aku makan kueh tiaw goreng sput ajak.jom terjah kede pakcik wan.

DSC07294

DSC07295

DSC07296

DSC07298

DSC07302

DSC07303

DSC07307

DSC07314

DSC07317

DSC07318

selamat menjamu selera.

PAKCIK WAN CAFE
LOT 567,GND FLR, JALAN PASAR,
98100 LUTONG SARAWAK
TEL 085-651154

18 comments:

mat said...

jeling miak nangga ko candidnya....

labulabi said...

mat.yalah pok.lmk nya merati aku.hehe

Khairul Antasha said...

lapar indah kmk nangga gmbr makanan ya..huhu..

sabar..sabar..x lamak gik sungkei..huhu

labulabi said...

khaisha.hehe.org posa duhal..nasib la.hehehe.mbak sabar k.

Hanie_Dew said...

hhuuu...lapar pulak tengok makanan time nih...hadui..

labulabi said...

hanie_dew.pergilah makan.hehehe.nanti kena gastrik.hihi

ztie said...

hehehehe kenak mesti lutong ngn tokyo? kenak sik paris ka. london ka. sibu ka

am-rie said...

bilalah aku nak merasa mee sapi pakcik wan ya..Miri pun lom penah jejak gik..hehe

labulabi said...

ztie.banyak senanya jam kat sia.tapi nak ambik dekat tek nak.hehehe.fokus jak dengan tokyo ya.hehe.

amrie.da senang2 ya jalan2 rah miri tok.hehe.

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

adoi....nyaman nya makanan di sia lok...one day, mek nak ke miri maok singgah kedei tuk..thanks for the info,bro! =0).

Nurr Kasih said...

best jalan2 cari makan..kat blog ni lama2 kmk pun pandai madah swk tok..hehe btl ke aku ckp ni..peace :)

labulabi said...

TBK.insyaAllah akan sampe juak ke miri.hehehe.

Nur kasih.hehehe.dah betul tu.lama2 nanti pandai dan paham skali.hihi.

Hanie_Dew said...

mmmmm...dah rini makan nasi lemak ayam goreng. lunch makan kepsi, dinner kang nak makan spegeti.!!

labulabi said...

hanie_dew.makan banyak2 ye.biar naik lagi 2 3 kilo.hehehe

[tErOmPaH bIrU] said...

yerrr.. bila ktk ke Pak Wan tok lok? :D
sik la kmk tauk rah Pak Wan sia da berjual Mee Sapi.. kmk biasa ngidam Mee Kolok ngan Sup Itam jak ")
even Kue Tiaw Goreng Ciput order ktk ya pun kmk sik pernah try gik hihi..
Lain kali makan sia sound2 jak.. nie tauk tertemu time lunch kmk biasa ke sia ;P

labulabi said...

terompah biru.lambat crita kitak ya.hehehe.bok jak ari selasa ya tek hehehe.jauh gilak pakcik wan ya.time ngidam jak pegi.ari biasa rah pasar tok jak.hihi.

SEN said...

aieee..pak wan ya lah, nok rumah nya rah belakang mesgid sia..nok moyang nya dolok bilal kampong, datuk nya pengasas sekolah rah kampong ya bah..bini nya dah lamak ninggal..anak2 nya smua kja rah luar, rah miri, rah kl nun..time raya selalu sidak balit..lamak sik nemu nya..sllu diat nya pg kedei kopi dgn honda C70 nya dolok..

labulabi said...

sen.ada2 jak u pok.kecik ati nya kelak padah u mati bini.hehehe gik idup bininya bah.wakakaka.dah make virago dah pok c70 dah jual dah.hehehe