aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Tuesday, May 17, 2011

bulan oh bulan

mun kitak org perasan 2 3 malam tok bulan kacak skali.blah malam aku slalu layan bulan.nang kacak.tapi apakan daya nang ngambar di kaco oleh awan.jadi kesempatan pagi tadik dekat nak pukul 6 aku nangga masih da bulan.

jadi pa tunggu kedong ari kacak cuaca pun bagus aku alu snap gambar bulan.aku rasa da dekat 20 kali aku ambik gambar bulan dengan pelbagai gaya dan mode.jadi dalah 2 3 yang ku rasa terbaik.gambar bulan tok aku dah crop 70% camya.nak berik nampak dekat bah.

DSC06932 copy

jadi layan jak lah.

19 comments:

Khairul Antasha said...

oh bulan enggan melayan diriku lagi..lalalalalalalala...~~~~~~


kacak bulan ya! :)

labulabi said...

x dapat kmk nak menolongnya.wakakaka.

axuerha said...

WAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH!!! kacakkkkk...like 100000 kali...
bravo!! syabas beeti!!

labulabi said...

axuerha.waaaaa terima kasih..hehehe

saytunt yang fabulous said...

kacaknya......subhanallah.....

wa khairul onggon said...

pabila.. airmata membasahi pipi.. yerrr. lagu oh bulan indah... kekeke.. Perghhhh.. AKu nak coba try test makei NEX pok jadi nakkah kelak.. hehe..

labulabi said...

saytunt.Maha Suci Allah yang mencipta langit dan bumi.

Wa khairul.hehehe.coba test try pok.hehehe.mun x dapat celen paksa lah u cari balit a700 itu.wakakaka.

Just Call Me V said...

dapat tangkap kedak ya ow.clear jak!

[tErOmPaH bIrU] said...

yohhh.. mula-mula tangga tek pikir kmk buah asam embang hehe.. nie sik, da pusar indah rah bulan ya ohhh.. subhanallah!
cayalah bro.. kachak :D
ngintei bulan juak lah kmk malam tok lak hihi..

khairunnisa ♥ said...

sik dpt nanga bulan
sebab rabun. without spec ^_^
but, Bulan always nice.
Allah cipta.

Selamat bergambar dengan bulan ;)

labulabi said...

terompah biru.asam embang indah.wakakaka.malam tadik bulan x best.pagi tek bulan kecik jak.hehehe.nasib kitak la x dapat nangga bulan.wakakaka.

khirunnisa.kesiannya.yalah owh camne pun bulan ya org tetap mendongak langit mencari bulan.tapi bulan rah kalendar ya lain k.wakakaka.

yeee selamat juak lah.hehehe

labulabi said...

V.tangkap dslr jak dapat.hehehe.pake kamera biasa ya kmk x kompom la.

mat said...

aku perasan pok....nang jelas dan mengambang bulan 2 3 malam tok

labulabi said...

mat.yalah owh. blah malam pun awan banyak juak.bulan penuh kata org tua.hehehe

Nono Fara said...

capture yang hebat!
lens apa kitak pakey?
kmk pernah try mok ambik gambar bukan paky 70-210 failed hehehe

labulabi said...

nono.mak kaseh.kmk make lens 70-300G.kmk make F11 ISO 400 speed 1/100 manual mode.coba try test.nangga tempat lah owh.hehehe.

Amni said...

kamek ada komen entri tok aiee... kenak komen nya ndak ada... errr???

labulabi said...

amni.errr benakah.kaktok ngecek dalam spam.kadang2 dalam ya indah.hihi.kmk pun x tauk kenak jadi camya.

labulabi said...

amni.dengan ini saya mengumunkan x nemu komen kita di dalam inbox spam juak.hehehe