aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Monday, April 4, 2011

aku dan gambar-gambar

seperti yang kitak org sedia maklum aku dah cgek wedding job pada awal tahun ya tek.ari marek aku talipon syuk nanyak perkembangan album ya.alhamdulillah siap juak akhirnya.mengekot perkiraan aku dekat 4 bulan bok album tok siap.kenak nya jadi camtok.jadi ari tok nak crita ikit tentang kegagalan aku menyiapkan dalam tempoh yang singkat.sebenar selepas jak wedding ya berlangsung aku dah start mola persiapan untuk album, video dan pakej yang di kehendaki pelanggan.dalam tempoh seminggu ya kerja aku mengedit, mengasing gambar dan molah video.nang bz jak semalaman.perlu diingatkan aku cuma dapat molah sebelah malam jak editing tok.waktu siangnya aku org yang bekerja.

selepas seminggu aku mengedit gambar, aku berkira-kira dalam 2 minggu bleh siap semua, tapi masuk jak ujung bulan 1 aku dapat banyak arahan kerja luar kawasan dan kerja sebelah malam.hadoiiii aku mula terbayang yang aku kenak delay projek album ya.sebabnya aku cuma manusia biasa.kenak tido,kenak berfikir dan banyak rehat.jadi aku mula hilang kosentrasi pada projek ya.bukan x mok molah, tapi aku x dapat kosentret sepenuhnya.aku perlu rehat yang cukup untuk aku mengembang idea yang berligat di palak aku.

bila dalam keadaan macam ya,aku lupakkan dolok pasal projek ya.tumpukan perhatian kerja kerja dan terus bekerja.akhirnya hujung bulan 2 bok siap di tangan aku.ya bok di tangan aku.lom gik sampe ke tangan syuk yang menguruskan album ya di KL.tengah berkira2 nak ngurus dengan syuk datang gik masalah kerja luar.huhu.banyak dugaan yang aku hadapi dalam molah cgek album tok.ari tok aku bleh tersenyum lebar sebab album ya dah siap dan dah pun di serahkan pada yang berhak.

04042011107

04042011110

04042011112

04042011114

04042011115

P/S semua gambar tok make kemre henpon jak ngambik.huhu.

11 comments:

Khairul Antasha said...

kmk mok juak...mok apa oooo... *ayat tergantung sikit*.. hahaha

wa khairul onggon said...

Syiohhh! Kachak lah Labu... Tahniah.. biar lambat asal selamat hehehe..

labulabi said...

khaisha.pa2 jak yang kitak mok.wakakakaka."ayat tergantung juak".

wa khairul.yalah pok.lambat proses.sampe temimpi2 mikir hal gambar x siap ya.wakakaka.

Nono Fara said...

Wah! :)

Good job...

Faizal n Fashitah said...

ku suka frontpage nya. nang stylo eh!

labulabi said...

nono.makseh2.hehehe

FnF.biasa2 jak pok.ko gik lihai ma.wakakaka.

Abg.Syuk said...

bgs la dah sampe

am-rie said...

nasib bait pelanggan ya setia menunggu..apa2 pun semua dah siap perfect n kacak!!tahniah..
suka ngan ayat tok..coba kitak nangga burung ya..hehe..

labulabi said...

Syuk.syukur pok.da banyak gik projek menunggu tok.hehe

amrie.yalah pok.akhir2 pun kenak juak polah.makseh pok.hehehe.

RaMa-RaMa Fareeza said...

boleh tahan juak hasil tangn ktk tok..heheh keep it up..:)

labulabi said...

Fareeza.mak seh.hehehe