aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Wednesday, March 2, 2011

santubong outing

salam bersiaran geng.ari tok nak molah entry pasal outing rah santubong ari ya.seperti yang di janjikan outing rah santubong ya telah di adakan pada 26.02.2011 ya tek.dalam keadaan bandar kuching yang suram dan basah outing yang di rancang tetap di polah juak.pukul 3 petang geng2 bertemu rah stesen minyak rah petronas semariang.

dalam kol 4 bok bejalan g santubong.lokasi yang di pilih di damai beach resort.bayar rm 5 sorang.target asal nak carik sunset, tapi nang x ada matahari.mendung jak sepanjang hari.kedong dah ada mbak shima ngan tina kmk org pun main stobis.peralatan stobis pun x cukup juak.hehe.cegu phil ngan zul jak da mbak set stobis.aku tek x cukup flash.cgek flash aku rosak.jadi make cgek flash ajak.kongkeng-kongkeng kol 7 mlm juak bok abis.huuu boring kali jak crita.hehehe. tangga jak la k.

DSC05072
tok la nama semenanjung buntal

DSC05073
bond ngan chai tengah ngecek sniper masing-masing

DSC05076
tina ngan shima

DSC05090

DSC05133

DSC05136

DSC05154
fotogroup x dapat ndak.hehe.

thanks semua.lain kali kita jumpa lagik.hehehe

9 comments:

erolnukman said...

wiiiwwiiiittt...
hi shima...
hi tina....
hahaha...

labulabi said...

wakakakaka.yalah ko jauh gilak pok.dengar crita mungkin da outing cuti skolah tok.p aku mungkin xda.hehehe

[tErOmPaH bIrU] said...

huhu.. cam kes kmk tahun lepas juak la ya! kareh ali jak menapak sampei ke Damai Beach nak ngambik gambar sunset tapi hampa! sib bait la pemandangan di kampung santubong kachak2.. terubat juak rasa hati hehe..
siapa orang kampung santubong nang best lah! kachak kampung ktk aiehhh ;D

Abg.Syuk said...

Sikkan tok ajak.. tok nyuruh aku nak quit freak tok. hahaha

Norris said...

best da...ney gambar lain?eheheh

wa khairul onggon said...

Ku ingat awal taun tuk matahari supan mok kluar hehehe.. ku pergi pantei di kelantan reya pia juak.. terit jak bangun awal pas subuh udah standby, tp sekda kekeke.. wlu apa2 pun pok, stobist u nang boleh tahan.. ku gik lom tauk papa :P

labulabi said...

terompah biru.kpg santubong nang best.pante nya bersih.ngan kawasan pante yang besar sampe ke blah muara.yalah agak mengecewakan sebab xpat ambik sunset.pantai santubong ngadap terus laut cina selatan macam pante lutong juak.hehehe.

syuk.u kan x tauk kemre aku ya pok.mun dah petang kompom x pat gik sensornya.mala jak berpusing2 x da fokus.yalah kekurangan gambar.haruskan aku cari penganti.hehehe.alu nak quit.wakakaka

norris.byak blurr pok cam tuan nya juak.wakakaka.

wa khairul.sepanjang cuti nang ujan jak rah kuching pok.nang x kering baju kata org tua.wakakaka.mak seh pok.tapi semua ilmu stobis tok syuk yang ajar.hehehe.thank to syuk juak.tanpa syuk siapalah aku.hehehe

e F a said...

best eh, kmk ria masuk damai free jak.. :P

labulabi said...

efa.indok ati masok free.hehehe.