aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Thursday, March 10, 2011

hentam jaklah

x tauk pa nak di taip ari tok.sekadar nak kah gambar yang aku ambik pagi tadik.

DSC05447

DSC05464

DSC05463

DSC05462

19 comments:

Norris said...

anak dirik ka pok? cute eh...tone gambar ku suka..best.

ztie said...

alamak! nya nak lari dari rumah ka? sine nak pegi nya? hehehehe

wa khairul onggon said...

kekeke.. Ya masalah utama mun kita nak engkah gambar koh.. Tapi best juak mun org yg nangga gambar2 kita ya bercerita hoh.. Emmm.. mok ku molah entry kedakya kaktuk.. :)

Stylo editing u pok.. panama editing tok? Low key/high key? aku pun x tauk hehe..

labulabi said...

norris.aok pok.hehe tone hentam ajak ya.

ztie.bukan lari dari rumah.yalah rutin hariannya.kol 7 pegi rumah pengasuhnya.kol 5 bok pulang rumah.lamk dah besar tok x pat di kaco beg baju nya.nya nak mbak kedirik.hehehe.

wa khairul.yalah pok.bila kah gambar banyak alu xda idea nak bercerita.hehehe.sila2 jak pok.aged photo pok.dari lightroom.heheh sila jak mencoba.jgan x coba.hehehe.

[tErOmPaH bIrU] said...

hihi.. senggeh kedirik indah kmk nangga gamba anak ktk tok aiehhh ;P
gik mamai bangun tido ya kalik hihi.. part nya ngirit beg baju nya ya lok.. kiut LAH! :D

mat said...

kira mok pegi pasar anak u tok kali....

Khairul Antasha said...

apa nama anak ktk pakcik? :)


gmbr last paling kmk suka... sweetttttt.. :)

labulabi said...

terompah biru.hehehe.yalah kmk nangga pun dah tetak.

mat.pegi umah pengasuh nya pok.rutin harian senin sampe jumaat.hehehe

khaisha.kmk ngecek surat branak lok aa.wakakakaka.

Ms Tikot said...

Terdah nya lok... kesian kali jk nanggar gambar last ya, mesti nya dh lelah ngirit beg nya ya sebab ya nya duduk mcm ya. Cute kali jak rupanya ;-)

erolnukman said...

yahh..tok baruknya..gambar bcerita..kacak!

labulabi said...

ms tikot.sik pande lelah nya ya.suka brekot ke ulu ke ilir.lelah kita ngepongnya.hehehe

erulnukman.kekeringan idea pok.yalah main tampal jak.hehehe

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

cute ada jak pelakon entri tuk eh..rasa nak culik jak nembiak kecik ya..mun la kmk nangga nya ngeret beg ya d jln, sah kmk curi terus nembiak tuk..=0)

Faizal n Fashitah said...

Hantam-hantam pun...tapi kacak daa jak gambar. Dah la kiut da jak model baby tok hehe..

labulabi said...

TBK.opppp jangan culik anak kmk.hehehehe

FnF.entam jak pok.hehehe.

axuerha said...

anak ktk kah? muka ada iras shah jaszle..hehe

Amni said...

hahahaha..... mek nak nulong kak v colek anak kitak,... cute lalu jak nya,... kejawak jak upa.. anak2 buah mek sama juak... dah lamak besar, sik mok urang bak beg nya.. nya mok bak dikpun.. ekeke.. cute!

labulabi said...

axuerha.anak hamba lah ya.hehehe.

amni.kitak iboh coba2 nak colek anak kmk.hehehe.yalah biak kinek tok nak kejawak.p sik sedar dirik gik kecik owh.wakakaka

mama comel said...

cantik pct..ade feel..

labulabi said...

mama comel.tima kasih sudi singgah.hehehe.setiap hari mesti ada feel.hehehe