aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Monday, March 28, 2011

cney sapan tek pok

waseh best ada duduk lamak2 depan pc.sambung crita marek lok.hehehe.minggu lepas aku berkesempatan pergi ke marudi atas urusan keja.make jalan darat.time tok nang sik sesuai make darat sebab jalannya teruk.jalan ladang sawit bah.dah 4 ari betungkus lumus kerja di marudi,ari sabtu ya tek berkesempatan jalan2 pusing marudi.tok bukan kali pertama aku datang ke marudi, jadi x lah aku sakai gilak ngan suasana di sia.hehehe.sambil jalan2 carik juak dak bekalan untuk mbak balit ke miri.destinasi pasar rakyat rah marudi ya.da la cgek 2 gambar dapat di skodeng.hehehe.
DSC05890

DSC05892

DSC05893

DSC05896

DSC05901

14 comments:

Amni said...

kitak kerja kat ladang ka? ada kitak nanyak sapa manager gedong pun ladang ya nak, namanya jai bin haron... ass manager, khaironi... sa nya bukan urang sia la.. huhu....

p/s: mun kitak jadi photographer kamek kawen, ada discount sik? ehemmmm.... =P

labulabi said...

amni.hehe.kmk keja goment.salu traveling bah.yalah kmk salu ilang dari radar blog.hehehe.aok kmk kenal ngan khaironi ya.dolok nya keja kat sarimas di miri tok.hehehe.khaironi ya org serian bah.hehehe.bininya org sabah.kmk pernah tido umahnya masa nya keja rah miri lok.sebab ya kmk nanyak ngan kitak sapa manager rah gedong ya dolok.hehehe.

labulabi said...

opss.pasal photoghapher ya tek owh.sememangnya kmk berik diskaun ngan sapa2 yang ambik kmk jadi photografer.p biasanya diskaun ya xda dalam pakej.ya rondeng kmk ngan pengantin jak.hehehe.nang ada nak kawen agik kitak.wakakakaka.

Khairul Antasha said...

suka gmbr last ya..

hehe

xdpt nak carik photographer dolok calon xda..hahaha

Just Call Me V said...

sempat juak bereondeng gmbr pengantin ah..hahaha

anyway..suka style gmbr tok..klasik!!

miss Fida said...

kmk sik pernah gik pg marudi...kmk ingin nak pg..rya mek org ada projek kat marudi, tpi mek sikpg..sebab cdak sik advise mek pg...site jauh kat dlmladang kelapa sawit n kat sungai ya banyak boyak..kecut juak perut mek nak pg..best kan kerja salu traveling..kita dpt tgk tempat urg dgn meluasnya..jauh perjalanan, luas pemandangan...cantik pic ya...very da classic..

labulabi said...

khaisha.hehehe.insyaAllah da calon ya kelak.coba kitak duduk rah waterfront ambil mbak kain rentang calon suami di perlukan.wakakakaka.kompom rami org mok.hehehe

V.yalah amni ya.hehehe.sukati mesen.wakakaka.

labulabi said...

miss fida.nang best bah treveling.hehehe.marudi lebih kurang kedak bandar lundu ngan bau.cuma jalan ke marudi ya lom ada.masih make jalan ladang sawit.errr boyak lom pernah dengar gik.hehehe.

Khairul Antasha said...

hahahaah... rami org gila maok nak???... ngegeh ktk ya,,,

kmk imejin indah..hahahah...gila ktk ya..hahahahahh

labulabi said...

khaisha.wakakakaka.alu nak mejin.hahahaha.

[tErOmPaH bIrU] said...

Pasar Rakyat Marudi?.. kat belah nie ya ohhh.. **ya mudah kesia lah tuju dak emak mek waktu kmk gik tengah nyenyak tido pagi itu di Marudi hihi..
mun ktk da pegi agik lak beli ktk ragi Marudik! nyaman & manis pakei polah tapai :D

labulabi said...

terompah biru.jalan pegi kampung ya bah.hehehe.kmk meli ikan sale jak ari ya.x pat beli banyak2.keta dah penuh.hehehe

Ms Tikot said...

Tang klasik jak rupa gambar2 ktk tok eh...

labulabi said...

ms tikot. aged photo stail bah.hehehe.