aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Tuesday, January 18, 2011

sudah siap oi org kampung.

jeng jeng.hehehe.suk ati aku ari tok oi.mala jak nilit rah penjan.macam anak dara nilit org bujang depan rumah.wakakakaka.mala ja dupdapdupdap nunggu barang.nang kamboh la tek.bila gik cdak pos laju nak antar barang aku tok!!.dalam kol 1.45 pm camya da colling dari opis dibah madah da benda nak sain.wakakaka.aku dah nilit dari atas nangga abang posmen mbak bungkusan aku ya.hehehe.nang apalah aku tok owh.bukan apa senanya.tarikh due dah lalu bah.jadi ku bingung juak mun barang ya x siap on time nak.lak jerak org nyuruh kita.hehe.jadi pa lah benda ya tek owh.tok lah barang ya.album pengantin.jadi aku nak ngucapkan ribuan terima kasih ngan syuk atas pertolongan beliau dalam menjayakan proses album tok.ngan boy di atas kesudian menjadi secen photographer. ya jak lah tek.kitak org tangga jak hasil yang x brapa ilham aku.xda copyright k.hehe

DSC04263
tok la albumnya tek

DSC04264

DSC04269

DSC04277

DSC04278

DSC04275

jadi toklah pakej yang di ambik pengantin ari ya.kira tok rezeki datang bergolek lah.hehehe.

17 comments:

Ninie Nordin said...

kacaaakkk aihhhh. mun kmk kawen kelak kmk cop ktk dolok la. boleh sik? hehehehehe. p gik lmak la. ;b

erolnukman said...

kacak...cney ko print album tok?

Abg.Syuk said...

EHEM EHEM

labulabi said...

ninie.x jadi masalah.kmk on ajak.harap2 time ya kmk masih di miri.dapat diskaun, tapi mun kmk di kch kompom kitak x mok punya.hahaha.

erulnukman.thank pok.aku suruh syuk yang ngator print kat kl nun.kedong nya ada cnun nak.hehe

syuk.yes pok.iboh ehem2 dolok.da cgek gik menunggu tok.wakakaka.

Faizal n Fashitah said...

Nok album keduak ya kacak pok. Suka ku nangga...tang terang n full jak gambar frontpage nya XD

[tErOmPaH bIrU] said...

majlis persandingan client ktk tok sama masa hari reception kawan kmk hari ya duhal.. siney ktk org molah outdoor shoot hari ya lah?.. ingat gik kmk hari itew.. panas terit jak hehe.. sesuai utk kluar photoshoot :)

miss Fida said...

kacak aih..kmk nak polah album kdak tok juak pake koleksi kad kmk...ehehehe..mek nak book ktk k mek kawen tpi mek blom gik ada masa mok kawen...ehehhe..mcm lh dh mok kawen kmk tok..ehhe

Norris said...

kacak..sesuatu yg freash di mata aku...SYuk!..yg terbaik..

Teratak Berpenjan Kayu said...

wow!kacak album ya..sungguh menarik! nang terer ktk molah benda benda kedak tok..tabik spring sama ktk lok =).

labulabi said...

FnF.nak fist ya ekot citarasa pengantin pok.nya mok tema puteh ngan engkodok.bah.ekot warna pelamin.hehehe.nak no 2 tam sebarang jak.wakakaka.

terompah biru.aok nang panas ari ya.outdoor sekitar tempat majlis ya ajak.hehehe.

miss fida.bleh ajak.hehehe.mun dah datang serunya kelak padah2 lah awal k.hehehe.

norris.kedong orang ada di KL tek nak.lak Mun syuk dah balit SWK kelak x tauk camne nak settle album ya di sinun.paksa carik kaki baru.hehe

TBK.mak seh.x juak terer ne.hehehe.da gik org lebih terer dari kmk eh.hehe

Khairul Antasha said...

kacaknya album ya..coba la snap utk every page oooo..demand li jak,..hehehe

labulabi said...

tunggu kitak kawen kelak kmk kah semua page ngan kitak k.tapi pastikan kitak suruh kmk ambik gambar kitak kawen.hehehe.

axuerha said...

kacak gilak header blog ktk...mok tempah buley x??? huhu...
album kawen ya kacak juak...mok tempah kelak untuk angah kmk kawen...

Khairul Antasha said...

aok..kelak ktk jd photographer kmk..kmk booking terus tok aaaa...calonnya xda tok..hahaha..eiii

axuerha oiii..smpe ke sitok jajak nama angah oooo..haha...axue spons boleh?hehehe..eiiii

e F a said...

wa....kacak ehh... suka ngga nok second album ya...
brp ndak ka pakej tok ka ooo

labulabi said...

x juak mahal.hehe. dengan rega yang berpatutan.

labulabi said...

axuerha.hehe.susah juak nak madah header kmk ya.kmk polah pake idea kmk jak.khaisha ngah kitak duhal.bok tauk.wakakaka.suruh nya kawen lekas2 aa.wakakaka

khaisha. hehehe.no problem.mun kitak 2 dah da calon kelak.padah2 jak.kelak kmk ngator pakej ngan kitak 2.rega bleh rondeng sampe ngam punya.hehe.