aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Thursday, January 27, 2011

aku blurrrr.

salam jumaat.gago na juak eh.almaklum lah Perdana menteri nak datang minggu depan.p ya bukan crita ari tok.aku senanya kekeringan idea time tok.dengan kesihatan yg x brapa stabil tok, aku nang ilang idea terus.mala jak 2 3 ari tok aku molah muka depan album kawen awal tahun ya tek, tapi setakat bukak pasya tangga, x da lalu idea datang nak molah camne gik.jadi di sebabkan kitak org di luar nun yang bijak lagi pandai.hehehe mintak tolong berik idea ngan aku lok.berik yang bernas2 k.ya jak lah tek.

muka depan album 1



kepada geng2 di sekitar miri yang berminat.

chinese new year street outing
02.02.2011 jam 8.00 malam.
berkumpul di perkarangan bank islam centrepoint.
jgan lupak mbak tripod ngan flash.
datanglah beramai-ramai.


camyalah bunyi nya tek.outing tok di kelola oleh geng2 kamera rah miri tok.c kiralah kamera apa di pake kitak org.janji mok join jak.x da bayaran di kenakan.cuma bayar k minum kedirik jaklah.hehe

9 comments:

Khairul Antasha said...

kmk xda idea bernas..idea main2 jak ada..hehehe..

mun kemre fon leh x pakcik? nanyak soalan kdak nak join outing juak..hehehehe

Amni said...

mun urang kch boleh? hehehe.... kamek lately tok blur juak.. kerja banyak.. tapi mood ya sikda.. adoi laaa....

labulabi said...

khaisha.kitak ya nang.alu nak main2 ajak.wakakakaka.kemre henpon pun bleh.janji mok ekot jak.hehehe

amni.dialu-alukan mun org kch mok join.p sanggup x org kch nak g street outing di miri tok.hehehe.yalah owh.coba mun sehari xda keja owh.camne nak rasa nyakah.wakakaka.

VIVIAN said...

hahaha kamre hp pun jadi lah..asal dpt jadi model kelak..yerrr....konfiden...hahahahaha

labulabi said...

hehehe.sedia jak kitak ngan baju cina.kompom kmk org jemput kitak jadi model.ada brani.wakakakak

Ms Tikot said...

Kat Miri ajk kah??? x ada kat Kch ;-P

labulabi said...

yalah owh.ne org kuching x molah outing tok.hehehe.lak kmk ngerak cdak di kuching ya.gik tido kali.wakakaka.

Faizal n Fashitah said...

Ermmm... merik idea ka?.. ermm camne hoh. Aku tok pun dah kerin idea juak tok. Apakata kita minum teh dolok! hehehe..

labulabi said...

FnF.jom kita minum pok.cney tek.hehehe