aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Tuesday, December 14, 2010

singgah kejap lok

B&W

salam semua.time kitak org baca entri tok aku dah on the way ke limbang pasya ke lawas.minggu kegagoan aku akan berakhir sehingga 24.12.2010.mintak maap ngan kitak org semua sebab x sempat nak ngabas blog kitak org, nak ninggal jejak pun sik sempat juak.rindu ku nak ngereco di blog kitak org ko.mungkin di limbang ngan lawas kelak aku sempat ngabas blog kitak org.jadi ya jak lah nak madah.aku nang di tahap gago gilak sampe makan pun x tentu.salam.jumpa di lain entri.

6 comments:

wa kaljis said...

wasseh.. bebait jalan dan ambik gambar byk2 aarr... :)

Norris said...

ehehe...gago ney ya ka? gago job kali tok...ehehehe...kimslam urg limbang lawas!...gambar boh lupa..caj bebena bater ya

am-rie said...

aoklah..samalah kita tok..gago sik pandei abis..hehe
cute nembiak ya, anak dirikkah..hehe

Ivy Metaga said...

kmk minggu depan pulang lawas juak, aih see you there, ney lah tau terserempak ka hehehe

Fadli [www.mytravellicious.com] said...

ingin ku ke lawasss ...huhuuh

Amni said...

yerrr.... sempat ninggal pesan lok... hehehehhe