aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Friday, December 31, 2010

selamat tahun baru 2011

DSC02367
limbang pukul 10 malam

DSC02366
limbang pukul 7 malam

salam semua.dengan kesempatan tok aku ingin mengucapkan selamat menyambut tahun baru 2011 pada kitak org semua.semoga tahun baru tok membawa seribu keberkatan dalam hidup kita,yang penting kita enjoy dengan muka yang tersenyum, dengan hati yang senang, dan jangan mudah melatah.kepada rakan2 blogger yang sudi singgah, yang sudi tinggal jejak,terimak kasih aku ucapkan ngan kitak org semua, tanpa kitak org x wujud blog aku tok.bah ya jak dari aku.selamat tinggal 2010.selamat datang 2011.

from limbang

10 comments:

erolnukman said...

Selamat Tahun Baru Enchek LabuLabi...=)
Nyambut tahun baru kat rumah jak..nangar tV..

labulabi said...

erolnukman.selamat tahun baru juak pok.tok tgh nangga dari penjang hotel tok.malas nak turun kedibah ya.hehehe.

mat said...

selamat tahun baru 2011.........

Khairul Antasha said...

slmt thn baru 2011 utk pokcik ngan family..heehehehe Semoga kita terus sukses.. Sukses! Sukses!

zizanphotography said...

ambik gmbr kawen kak g kah? selamat pengantin baru padah ngannya,,hepy new year

Ninie Nordin said...

woooooo! kacak gamba bro! I LIKE!
hehehehe.

SELAMAT TAHUN BARU ;D

Faizal n Fashitah said...

Yohhhh kacak da jak Limbang malam hari. Banyak perubahan rah Limbang nektok eh! yerRrr..bagei la aku tok pernah sampei ke Limbang ekekek...

Amni said...

oleh kerana len tenet mek slow pagi butak tok, alu sikda mek dapat nangga gambar limbang ya.. tapi seriusssss, banyak2 tempat, kamek sik mok g limbang.. pa kawan mek yang diam di limbang suka madah mun pegi limbang boring... hehehe... kali nya sik sudi nak mbak mek jalan kali oo... hahaha...

happy new year bro!

Bee4Photo said...

bro...heppy new year..bro..sabtu tok...jam 1 pm,street candid...kat miri maok join ka?

labulabi said...

mat. selamat tahun baru pok.

khaisha.selamat tahun baru juak ngek.wakakaka.kompom sukses bah.hehehe

zizan.aok pok.x sempat nak madah pok.bok jak bukak blog tok.hehehe.

ninie.selamat tahun baru juak ninie.x balit bintulu tek.kacak jalan tanjung ya owh.wakakakaka.

FnF.aok pok.nang dah banyak berubah limbang.dolok 1st aku pegi kol 5 ptg dah tutup kede.kinek tok kol 5 pagi pun masih rami org.hehe.kali org g semayang subuh owh.

amni.best senanya g limbang.p mun dah kita diam di limbang xlah best agik nak.skali skala ajak bah.cuma mun make darat ya da rasa tensen ikit.sebab kenak berbaris rah imegresen.

bee4photo.heppy new year bro.sabtu tok ka.hehehe.mun da sound2 jak.