aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Sunday, November 7, 2010

night trail lagi

salam semua geng-geng blogger.minggu lepas pulang dari rumah bakal pengantin aku ngan boy sempat molah night trail lagik.destinasi kmk 2 rah yulan plaza ngan bulatan rah stadium miri ya.lebih kurang sejam la kmk 2 duduk di di 2 tempat ya.ari marek pun aku ngan geng sony miri sempat juak molah cgek outing rah pante luak.mula2 nak g molah rah tambak pulo melayu.tapi model x jadi datang last minit.yalah soi program kmk org petang marek.jadi ari tok aku nak post gambar night trail ya jak dolok.jadi tak org tangga jak la pa yg da di ambik aku ya.mun x kacak iboh di anok, mun tak org rasa kacak tepok tangan lok.kehkehkeh.saksikalah..wazazzzzzz.

DSC09314

DSC09318

DSC09304

DSC09310

DSC09309

DSC09306

macam biasa tok edisi untuk aku dan kamu.hehehehe



P/S.malam tadik aku da molah akaun photobukcet.tapi x jadi.malam jak mintak huruf bebelit ya.sampe 10 kali.last2 aku keboringan ngan huruf ya.jadi x jadi la akaun aku ya.mintak tips lok ngan kitak org yang bijak pandai.terima kasih.

12 comments:

Norris said...

sik kacak apa ya pok...aku tepuk tangan tok!..ehehehe...ajar lok...apa setting molah night trail..?

Abg.Syuk said...

u maok tip... aku berik.. berik ku RM80 aku upgrade flickr u ke PRO. hahaha

Khairul Antasha said...

gmbr 1st ya kacak.. clap..clap..clap..dgr sik> hehee..

mat said...

berkilauan mata kedak lampu jalan ya ku nangga ya pok....tip molah photobucket senang jak, jgn putus asa...tanyak geng lain yg terer nekak huruf belit2 ya

wa kaljis said...

wasseh.. adalah geng ku kelak main SL.. duak gambar last adalah gambar pilihanku... Jgn lupak bukak filter mun main SL/LE/NTrail pok... hehehe..

Amni said...

kacak2! makseh.. mek imagine night trail ya kedak kamek dalam pengakap.. nait trekking tapi mata tutup.. jalan sepanjang tali.. haha....

dah tengok gambar baruk paham.. hehe

am-rie said...

gambar ke 2 last best..tepok sambil goleng2..hehe
selalu nak try night trail kat jejantas area rumah..malam2 sensorg seram sejuk jak rasa nak pegi..huhu..

erolnukman said...

stail2...lamak dah sik main night trail eh.gambar ke 2 last aku suka..

Ivy Metaga said...

kacak...:)

owh tentang sketch gambar ya, ktk email jak ke ivym_83@yahoo.com
kmk cuba juak sekodeng2 pic ktk dalam blog tok, ney tauk ada gmbr2 ktk hehehe...sb kmk akan selalu cari gambar2 blogger dari blog...:)

Ibu Iman said...

kacak! i like la... :)

Faizal n Fashitah said...

Kotan besar glak imej gambar ya, tanggar jak la nok gambar kecik ya. Dah jadi kedak amni juak ku dah ekeke...

labulabi said...

norris.makseh pok.lak aku merik setting ngan kau.hehehe

abg syuk.blanja aku lok pok.hehehe ko kan kaya.wahahahaha.

khaisha.kmk x dengar.tepok kuat ikit.kehekehekeh.

mat.dah putus asa ku pok.nak upgrade flickr pro.hehehe.

wa kaljis.lak dirik ngajar aku pok.lom terer gik tok.hehehe.bilakah kita dapat outing bersama.wahahahaha.

amni.oo kitak pengakap duhal.best bah night trakking,masa skolah lok salu molah aktiviti camya.

amrie.makseh pok.iboh begoleng bena gilak.kenak x mbak aku g outing.hehehe.

erolnukman.mun nak pegi kelak mbak aku skali.hehehe.di tanjung manis da tempat penginapan x pok.

ivy mentega.wokey2.kmk da cgek gambar nak antar ngan kitak.lak kmk e-mail kitak.hehehe.waseh da tukang skodeng eh.

ibu iman.makseh.hehehe.gambar biasa2 ajak.

FnF.hahahaha.amni ya lain kes pok.