aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Sunday, November 21, 2010

mari kita molah tag tig tog.hehehe

salam ngan kitak org semua.petang tok aku nak nyawab tag ke dua dari khaisha si katak ijo.ari tok ku molah spesel sebab nak ari ya x dapat di tunaikan dengan jayanya.


1) definisi cinta monyet :
cinta ala2 monyet kali.hehehe.kenak nya di berik nak cinta monyet owh..kenak x cinta pusak ka.wakakakaka

kamilah cinta monyet itu!!!!.wakakakaka


2) pernah mengalami cinta monyet :

x perlu crita agik owh.aku dah cita dolok bah.hehehehe

3) kali pertama tulis surat cinta :

x pernah tulis surat cinta.aku suka gik jadi kaki buli.wakakakaka

4) kali pertama terima surat cinta :
sila rujuk rah ctok aa.mun rajin la.hehehe.

5) port dating 1st time :
semestinya tasik rah serian tok.hehehe.



6) ayat2 cinta pertama utk kekasih :
entahlah.rasanya x pernah ungkap kata2 cinta eh.yg kmk ingat" kenak kitak suka buli org owh.kmk suka nangga kitak buli geng kitak eh.tapi kmk sik mok kitak buli kmk.

7) berapa kali bercinta :
1st n last.sila rujuk ctok:kmk ngan bini kmk x pernah meluahkan kata2 cinta ko.yg pasti kmk 2 cuma kawan internet jak masa ya.tapi terdetik di perasaan bila klaka bab kawen.kmk dengan x semena madah on ajak.alu on lah kmk 2.kawan dalam 3 bulan macam ya.raya ke 5 tahun 2007 kmk 2 bertunang.masa ya bok keluar kata2 kmk sayang kitak, kitak sayang kmk x.dan seterusnya ke alam perkahwinan pada tahun baru cina 2008.dan kinek tok tgh hangat bercinta.wakakakaka.jgn jeles kitak org.

8) perkara paling indah pernah anda buat utk kekasih anda :
x tauk la apa masa ya.yg aku ingat cuma jalan2 rah tasik ya ajak.sambil klaka pa keja umah,masih x cikgu blalalalalala(macam ayat ninie jak eh),bila bleh jumpa agik,yerrr boring kali jak owh.kitak org rasa ya indah x.huhu.sadis jak bunyi.tapi yalah cinta monyet nak.hehehehe.

9) siapa nama kekasih terakhir anda :

aku nunggahnya Nurul.tapi semua org pun nunggahnya Nurul.camne owh.


10) panggilan manja utk kekasih anda :
kitak kmk.kadang2 awak.wakakakaka.


jadi ya ajaklah jawapan untuk tag si khaisha.thank kepada beliau sebab sudi tag aku.lak jumpa gik dalam entri lain.wsalam.

11 comments:

hani apandi said...

yerr, betemu lam intenet duhal
kira cinta internet la..hee

Ninie Nordin said...

bla bla bla bla. hahahaha. kacak tasik ya aihh. gk wujud nek tok kah? erk.

kim slm ngn anak bini ktk lah. hehehehe. ;b

Khairul Antasha said...

wahhh..besttt...momentik jak upa.. kmk mok juak jd kdak ya..huuuu..tp... bah.bah..alu nk sedih....

labulabi said...

hani.hehehe.dah di tolak darab bagi campur kira mcm yalah.

ninie.aok masih gik tasik ya.tempat syuk ngan hani dating juak.tol x syuk.wakakakaka.lak madah salam kitak ya.hehehe.

khaisha.aik.iboh sedih eh.jodoh dan pertemuan ya di tangan tuhan nak.lak2 mesti nya datang juak carik kitak.doa jak k.mbak ceria2 k.hehehe

miss Fida said...

wow..ya jak pat mek ungkapkan..ehehe..semoga ktk berbahagia sehingga ke anak cucu dan ke akhir hayat k..amin...:)

labulabi said...

miss fida.amin.hehe.wow balit lah.

Faizal n Fashitah said...

Asal jak urg serian mesti 1st deting port rah tasik serian sia.. nang typical la ekekeke...

Abg.Syuk said...

romantiknyer... hehe

labulabi said...

FnF.x sah mun nya jadi biak serian mun x pernah jalan rah tasik ya pok.kira ya port stategik pake dating.mun x cayak tanyak onggon.wakakaka.kpg nya dekat agik ngan tasik ya.hehehe.

syuk.aok pok.hehehe

[tErOmPaH bIrU] said...

wahhh.. syukur aieee.. mudah jak jalan jodoh ktk ngan wife ktk ohhh.. kawan dlm 3 bulan jak alu datang seru.. tiup2 juak le ke kmk tok ehhh hehe..
semoga berbahgia hingga ke akhir hayat untuk ktk sekeluarga :D

labulabi said...

terompah biru.alhamdulillah,semoga jodoh kmk 2 hingga ke hujung nyawa.x pat tiup rah kitak sia.kuat gilak angin rah kitak sia.muahahahaha