aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Monday, November 1, 2010

majlis pertunangan sabtu ya tek ngan edisi khas untuk amni.(edit)

salam bersiaran rakan2 semua.mintak maap banyak2 ngan kitak org x dapat ngabas blog kitak org 2 minggu tok.ari tok bok rasa selesa nak molah enrti.plan aku tek nak nyawab tag dari ismi huda.tapi blog nya x pat di bukak.jadi kenak la tangguh agik.da cgek tag gik dari amni juak.p ekot turn la nak jawab nak.hehehe.jadi mun ismi da singgah ctok kelak tolong cek2 juak kenak blog nya x pat dibukak.jadi nak cita malam minggu ya tek ku di jemput ambik gambar org betunang.simple jak majlis ya.lagikpun aku x pat lamk juak di majlis ya cos mok ambik anak ku di rumah pengasuhnya.deng ku pegi limbang.aku x da masalah nak jaga anak ku ya.cuma kenak la aku berebut ke ulu eler.sampe jak di umah pengasuh anak aku ya, aku dah dengar nya nangis.kompom nya carik aku lah ya.biasa kol 5 pm dah balit,tapi malam ya kol 10 bok aku ambik.almaklumlah aku keja ari sabtu ya.pegi ke pekan beluru ngan rumah panjang edward gani.ya enrti akan datang.hehehe.ya sedikit sebanyak kegagoan aku di samping lawatan naziran ngan penyampaian pingat perkhidmatan setia.jadi ya jak aktiviti aku dalam 2 minggu lepas.saksi jak gambar yag sempat aku ambik.

DSC09224

DSC09236

DSC09228

DSC09264

majlis perkahwinan tok akan di polah pada 01012011.menakjubkan pasangan tok nyambut hari lahir pada hari dan bulan yang sama.cuma tahun jak berlainan.semoga jodoh nya 2 berpanjangan.tunggu edisi kawen gik kelak.hehehe.

tok edisi khas untuk amni.hehehe.

19 comments:

ztie said...

cincin ya kacak lok. ktk rasa pengantin laki ya mok berik ngn kmk sik?

labulabi said...

mok kmk rasa.p lepas ya kitak bayar balit rega cincin ya.hehehe

Khairul Antasha said...

bestnya...unik lah pasangan ya.. tarikh lahir sama... nasib nama sik sama..ermmm...

labulabi said...

khaisa.masa kmk di suruh molah watikah pertunangan ya nang terkezut berok bah.mun ngekot cerita pasangan tok kenal melalui tenet juak.hehehe.sapa pasangan tenet yg seterusnya.hehehe.

Amni said...

sik da gambar kecik ka k mek tengok?=P

labulabi said...

aih.lom dak ato hp kitak ka.klah.kak tok kmk kah k edisi kitak aa.hehehe.

Ninie Nordin said...

wahhhh! besttt juakkkk! sama tarikh bebday gk ya. grrrrr.

psst. bebday kmk ngn grk mek bselang ari jak koh. rasa2 nya da jodoh sik? ekekeke.

labulabi said...

ada jodoh kitak 2 ya.cuma mok di jagalah.bah pa tunggu gik antar la tunang cepat2.dapat kmk org pengilan.hehehe.oklah selang sehari jak.dapat sambut dalam bulan yg sama.hehehe.

BSI-BSR-VIVIAN said...

kacak cincin ya..!! pict polah nya tmbh kacak..

Norris said...

wah wah...masyuk kawan...kacak bro..ku minat ambik gambar2 tunang atau kawin ka..tapi ku agi takut..ahahaha..takut tuan punya acara kawin tunang kecewa gambar nya sik kashak..ehehe
bah gambar kawin gik...

labulabi said...

bsi.opsssss.orng pun ya.kmk tukang gambar jak.hehehe.kitak bila gik.xkan nak tunggu 30.hehehe.

norris.xda lah bro.aku tok sekadar hobi jak.mun da org suruh aku coba polah.kita coba kemampuan kita bah.x coba x tauk nak.dolok ne u terpikir nak outing dengan i.so mcm ya juak ngan hobi tok.i pun x sangka da org brani suruh i ambik gambar kawen.hehehe

mat said...

kira dah ada job lah awal tahun kelak..best!!!

labulabi said...

mcm yalah bunyinya.hehehe.arap xda gangguan la pok

Amni said...

kacak pic ya.. mena! len tenet sitok slow.. sikpat pakey diginet juak nak online.. almaklum jauh di utan.. huhu... makseh aie.. terharu lok dapat nangga gambar ya.. hehe

labulabi said...

sama2.coba kitak make celcomnet gik.hehehe.ne nak molah.dah keja lam utan.hahaha.dolok kmk line tipon pun x da.apa2 urusan kenak g pekan terdekat.pernah x make tipon ator 010 ya.ha camya la keadaan mun nak berhubung ngan dunia luar.

Faizal n Fashitah said...

Kacak2 gambar di snap ko pok eh. Respek! ehek. Tapi paling ku sik tahan ya.. ada juak gamba kecik k Amni wakakakaka!...

labulabi said...

FnF.hehe.kesiannya pok.mala komplen x pat nangga gambar di blog aku.haha.gambar besa2 jak pok.

chentaMAYA said...

gila banyak 25 benda! haha~

labulabi said...

chentamaya.buat slow2 la. 2 hari baru siap.hehehe