aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Saturday, November 27, 2010

aku dan hari sabtu

salam semua.pa polah tak org ari sabtu tok.ngator blog ka macam si hani tok.mun x pun tgh besesah.mun x pun tgh masuh tapak dalam peti ais macam crita si khisha .mun x pun tgh ngurut kaki mcm pa yang dah terjadi dengan mamat sorang tok.mun x pun tgh carik hadiah k kawan2 nikah esok macam si along tok.mun tak org molah perjalanan jauh pastikan kenderaan dalam keadaan baik dan stabil macam si bla bla tok.wakakaka.ku tauk nya tok tido jak lam moto ya.

jadi pa polah tak org owh.tentu mcm2 nak.aku tek tgh mikir camne nak nyetel hal pc yang c pat di atur tok.bengkeng da juak.hehehe.bila sik settle hal pc tek aku call jak syuk nanyak tempahan album k org kawen minggu depan.kira gago ikit lah tek.gago kedirik aku ajak bah.kejap gik nak mbak dah anak bini g jalan2 lok.x tauk cney destinasi gik.kali rah pasar ajak.mun rajin jalan sampe ke niah.wakakaka.layan jak gambar ari sabtu tok.
tok laptop kesayangan.4 tahun dah umonya.dah x ingat brapa kali dah kenak format
my xp

tok pat molah kerja-kerja grapik ngan rasmi
my hp

tok tempat berhibur sambil nyuci mata ngan blog kitak org
nangga blog

tok la pc yang menyakitkan hati.rasa nak tikam ke dibah jak.muahahahaha.
kerja
LAMBAT BENA TENET ARI TOK.DATANG MOHA AKU OLEHNYA.MUAHAHAHAHA.(TETAK PENJAHAT)

6 comments:

Khairul Antasha said...

ada juak peti ais..hahahaha... Byk gilak fikir bah..tetak ktk bena sia.. Kelak ktk kdak ya juak..dslr d padat ktk lam peti ais..hahaha

Best eh g jalan2..kmk tok rebah bangun jak d umah.. Oh..sik bestt nyaaa

labulabi said...

xda kmk netak kitak bah.kmk senyum sampe tegoleng2 jak.hehe.yalah kmk mesan tadik iboh banyak gilak pikir.mbak elek2 isap gam bah.hehehe.best juak tek nangga sale krismas.hoho.

wa kaljis said...

Mr.Labuk.. dahlah ku demam rituk, tenet superslow rituk pahal.. 1Malaysia kah slow..?? haha..

labulabi said...

wanya.kali juak.ya bok 1 malaysia owh.hehehe.iboh lupak makan ubat.mun x pun suruh si khaisha kah kitak dalm peti ais.wakakakaka.larikkkkkkkk.

Faizal n Fashitah said...

Aok tenet ritok nang ada slow skit. Dah ahey2 kedak tok bok la ad ok skit. Anyway, bes da jak station ko ya. Berik ngan aku jak.. da juak k ku molah bisnes ehehee...

labulabi said...

FnF.owh.camya duhal.ingat di ctok jak tenet slow.wa kaljis pun komplen tenet slow juak.stesen besa2 jak pok.k melepas ilham.hehehe.