aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Thursday, October 14, 2010

stobis telaga air kuching

salam jumaat.pa polah kitak org tek.aku nak mbak cita pasal stobis agik.stobis tok di polah awal tahun tok tek.bertempat di telaga aik.mun kitak org da singgah lam flickr aku da tak org nangga gambar tok.tok kira tayang semua di blog.masa x mengizinkan aku nak nangga gambar-gambar baru.tangga2 jak lah apa yang ada k.

model nikon

model nikon

model nikon

model nikon

disebalik tabir

thank to zizan ngan model kmk 2 ya.x ingat dah namanya.

13 comments:

Khairul Antasha said...

ya baruk x ingat model..hehehe

gmbr sunset sikda kah? ambik gmbr awan juak..yerr..sekati jak mdh..haha

labulabi said...

khaisha.aok.dah lupak bah.almaklumlah dah tua.hehehe.kelak kmk kah gambar sunset rah telaga aik ya.tungguuuuu.hehehe

mat said...

manas model, kau sik ingat namanya..hahaha

labulabi said...

mat.alu nak manas.wakakakaka.sabar jak la.

Ninie Nordin said...

mun kmk jd model ktk pas ya ktk sik ingt nama kmk da d sut daie ktk ya. ekekekeke. ;p

psst. kemre model ya model pa?

BSI-BSR-VIVIAN said...

bulak ktk sik ingt nakkk? hahaha

ztie said...

bukan ktk padah ktk dah amik nomo tipon sidak duak ka?

eugene said...

Yo bro,first time here,detour dari blog Norris, riang juga mood saya dapat melihat pada hari jumaat gambar gambar yang cantik tu.

ok sebelum beredar dari sini, ingin saya ucapkan a great weekend and god bless yo

labulabi said...

ninie.kmk bukan x sengaja lupak.nang kmk x ingat bah.blurrr abis.hehehe.kenal kejap jak.ya nyuruh lupak ya.mun kitak kompom kmk ingat.wakakaka.siap kmk tulis nama kitak rah dai agik ya.wakakaka

bsi.benar.kmk nang x ingat.lak kmk nanyak zizan sapa namanya aa.

ztie.aok da nya berik no,tapi no xpat di contek-contek agik.sian.hehehe

eugene.selamat singgah.berkunjunglah selalu.ctok blog untuk happy hour.hehehe.u to.semoga bergembira di hari minggu.

titttt.totttt.tittt.tootttttt.msg dari zizan.nya madah model kmk 2 ya nama rafidah@pydee.ahli kfk juak mcm aku.p kenak aku x ingat namanya owh.hehehe,bukan lupak tapi x ingat.

Faizal n Fashitah said...

Wowwww wowwWww.. errr bukannya aku madah wow ngan model ya ah. Aku wow nangga hasil pic ko.. Nang kacak. Clarity nya nang sikpat ku nak eksplen gik.. XD

Ibu Iman said...

kacak shot esp yg pic 1 ya... ada byg2 kt rambut...

erolnukman said...

wowww!! untuk gambar juak..tp aku maok wowww dgn model2 skali..hehehe

labulabi said...

FnF.thank bro.pixel kecik ajak bro.10.2mp.

ibu iman.thank.nang sengaja di polah mcm ya.

erolnukman.wowww juak lah pok.hehehe tima kasih.