aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Sunday, October 24, 2010

outing parkcity dan marina bay.

salam blogger semua.pa khabar kitak org tek harap2 sihat sejahtera hendaknya.tok entri begambar yang paling banyak aku polah setakat tok.hehehe.ari marek(ahad).group sony miri molah cgek outing di parkcity ngan marina bay.seperti yang di janjikan aku kol 3.30 pm dah ada di parkcity nunggu kemunculan rakan pengelola jerf syiru dan rakan.memandangkan rakan nikon ngan canon x brani nak datang maka ari marek semua geng sony ajaklah ya ada.hehehe.aku dah di maklumkan awal oleh jerf ada model ekot skali.p ku belum gik berkenalan ngan model2 ya tek.maklum la mun nak ambik gambar model tok komunikasi mesti cun.mun sik, sik jadilah gambar.cos pergerakan model ya bergantung ngan kawalan oleh photografer.walaupun model ya pro, komunikasi ngan cdak fotografer penting juak.mun x mersa x la dapat apa yg kita mok.betol x.ari tok x pat kah untuk edisi amni dolok.hehehe.aku perlukan ruang yang besar untuk hasil yang berkesan.jadi aku harap amni dah update nya pun hp.hehehe.jadi saksikanlah olah model kmk org ari marek.nama model ya tek cik ju ngan cik sarah.pelajar pratikal kat spob.katanya 2 tok la 1st time polah photoshot.jadi nang masih kekok la nak bedepan ngan cdak photogafer tok.p aku nak ucapkan tahniah la ngan nya 2 sebab berani mencuba, walaupun terpaksa bergaruk sebab banyak semut da.hehehe.zazzzzzzzzz tangga jgan x tangga.hehehe

DSC08828

DSC08832

DSC08839

DSC08851

DSC08860


DSC08908

DSC08913

DSC08938

DSC08972

DSC08999

DSC08997

DSC08998

DSC08970
photogroup x bleh lupak.hehehe.

thank kepada semua mereka2 yang sudi hadir pada petang ya.kelak lain kali kita berjumpa lagi.kepada member2 kemre yang berada di miri sudi2lah ngekot kmk org.dapat juak kita menambah ilmu berkenaan dengan dunia fotografi.wsalam..

10 comments:

Khairul Antasha said...

gmbr no.4 ya kacak...suka nangga..hehe

am-rie said...

best.. ada geng outing..
siap ada model gik ya..mok juak rasa ati nak nempah tiket g miri tok..hehe..
anyway,suka gmbr no3 n teringin nak makei wish....haha..

mat said...

best juak ktk org pok...

Faizal n Fashitah said...

Best eh..Rami lii jak model ompuan eh. Lak kitakurg molah shooting2 kedak ya.. boh lupak sound aku. Aku mok join juak oiii! yerRRrr hehe..

Ninie Nordin said...

aih eh. smadi kmk kt bintulu. mun kat miri tek mok kmk join sali. sik hal nak ada nikon selit2 ngn dak sony. sik hal kan? ekekeke!

bang odio oi. mbak sali bini ngn anak tak mun mok ngekot. ;P

erolnukman said...

wey,pa crita aku pun sik dapat nak view gambar?bukan nya amni sorng..aih,sik patut..nak padah line aku slow,mcm biasa jak...gambar2 blog lain dapat..
segek gambar jak dapat d view,gambar kat kreta QMG2200...huhuhuhu!
sik puas hati ehh...

Norris said...

wah...rugi ku sik ekot eh....ku sik duli...sony ka nikon ka sia..ku join jak..

mat said...

coba pakey photobucket pok..kali ngasi, dapat org view smua gambar...aku lom try makey flickr lagik

Abg.Syuk said...

blah la syiru,, pose sexy la tek.. hahaha,,,, model ya embak balit.. hahaha

labulabi said...

KA.bah mun dah kacak copy jak.di persilakan.hehe.

am-rie.sila jak bro.kmk org di miri tok setia menunggu.

mat.nang juak best.datang2 lah ke miri.lak kmk org ngator outing ngan dirik.

FnF.jom join kmk org.hehehe.lak ngembak model rami2.

ninie.kmk org da plan nak g bintulu.hehehe.mok x join kmk org.
mun datang miri sound2lah kmk org.lak kita outing skali.

erolnukman.moto org bro.ya tumpang ambik gambar jak.hehehe.dah dapat view blom.xkan x dapat.lmk2 tok dapat tangga.

norris.majlis tok di anjur oleh syiru n the geng.aku sekadar org blakang jak.p kmk org jemput juak cdak nikon n canon.tapi x da datang la.takut kali.wakakakaka.

mat.fail kat flickr besar pok.leh di edit balit.hehehe.lak aku cuba bukak akaun photobucket.

syuk.nyalah ya pok.u bukan x tauk si syiru ya.ngegeh bah.hahahaha.

thank geng.masih tahap darurat tok.lom sempat nak molah enrti baru.