aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Saturday, October 16, 2010

angin petang di marina bay

salam semua.selamat berhujung minggu.petang marek kak beli belacan di kampung bakam kmk 3 beranak ngan adik ipar ku terus memulakan sesi terapi ujung minggu di marina bay.sambil menunggu sunset kmk org bejalan la di sekitar marina bay.ya.nang rami lah org di sia.semuanya khusyuk nunggu sunset.on the way ke marina bay ya da sebuah viva puteh motong keta aku dengan penuh bergayanya.p bila keta viva ya di depan keta aku aku alu senyum kedirik.alu ku madah ngan deng ku.patung kat blakang keta ya mengingatkan kmk ngan sorang blogger.deng ku nanyak sapa org ya.aku madah da lah biak nama %$#@&..*& tettttt.deng ku pun tetak juak.alu ku nyuruh adik ipar ku mgambik gambar patung ya.hehehe.patung apakah itu.ktak org tangga lok gambar nak ku ambik di marina bay ya.

DSC08723

DSC08757

DSC08732

DSC08751

DSC08763

DSC08765

DSC08772

ya ajak la gambar petang marek.tapi sapakah tuan punya blogger yang aku maksudkan tadik.mari kita sama-sama saksikan..
........................................................................................................................................................................................................................................................................................................tetttttttt...............................

sila klik ctok.hehehe.iboh marah aa.

12 comments:

BSI-BSR-VIVIAN said...

last year ada pergi ke miri drive dr bintulu..kmk dgn deng sama2 sik kalak pergi miri. carik marina bay sik nemu2..nang sesat sakan lah..kt bandar nemu tmpt yg berulang kali..adoh..

owh..kerol..hehe

erolnukman said...

aku suka gambar no 3 & 5..nang kacak eh..

Ninie Nordin said...

vah vah. hebatt! kmk salu g miri p ng sik bkesempatan g marina bay. insyaALLAH raya aji taun tok g miri. mok singah siya tem sunset lak.

thumbs up!

hani apandi said...

marina bay,
salu dengar tentang marina bay tok dari geng2 miri mek jak,
ada plan nak pegi miri after study, p sik tauk bila ka..hoho

hani apandi said...

haha,,kmk tauk sapa pun gambar patung ya..."KA" haha

[tErOmPaH bIrU] said...

chantek!! seyes chantek ;)
sunset petang tok tek pun kacak.. sayang sik sempat nak ambik gamba jak huhu.. sempat ambik gamba awan yang bagei kek lapis jak hehe..

am-rie said...

kacak gambar bro..puas pk sineylah marina bay tok..duhal kat miri o..sik pernah sampei sinun..hehe..

Abg.Syuk said...

hahaha.... makin salu la nya g ctok ada lens baru lak.. kekeke

Khairul Antasha said...

suma gmbr kacak..best na juak suasana senja yg jingga ya eh...

eh..eh..gmbr last ya lok..kiut li jak.. :)

labulabi said...

bsi.kesiannya ngan kitak.marina bay ya tepi jalan ke miri jak simpangnya.mun kitak make jalan persisiran pante kompom kitak dah nangga pal marina bay ya.
nyalah ya.si kerol.mr frogerrr.kehkehkeh.

erolnukman.thank bro.hehe

ninie.sila jak datang.kelak kmk nunggu sambil skodeng kitak time raya aji kelak.wakakakaka.

hani.mabk syuk g miri kelak.dapat kita outing kat sia.hehehe.stobis agik.wakakaka.yeehhhh.kitak nang terer.KA lah ya.

terompah biru.seyes na juak.hehehe.mbak elek2 bah.mun awan ya di mkan nyaman kali nak owh.ne ndak dah macam kueh lapis.hehehe

amrie.thank bro.di mirilah ya bro.tempat ya x lah besar cuma nya ya ngadap laut cina selatan.ada masa pegi la ctok.bercuti sambi nyuci mata.

syuk.lens baru ya akan kuar bila perlu jak pok.u bukan x tauk aku tok suka skodeng org.jadi mok make zoom lens.hehehe.18200 ya sungguh bermakna pok.hehehehe.

khaisha.aok.senja nang best.tenang jak rasa hati mun nangga senja petang2.yalah cute juak upa patung ya.ada sorang biak blogger make tredmark patung ya.sapa ndak biak ya kah?..hehehehe

makseh semua.lak singgah agik k.hehehe

Amni said...

Kembali bersiaran.. yerdeh! lamak sik nyengok sitok.. gambar nak lain smeua mek sikpat tengok.. tapi gambar nak last ya mek dapat... hehe... Kitak jumpa KA meh? Ngee...

labulabi said...

amni.ya selamat on air juak.tauk kmk kitak bz di kch.hehehee.nama dah cuti nak.kmk jumpa patung nak di minat KA ya ajak.mun jumpa pun bukan kmk kenal,kecuali nya gantung patung mr frog ya rah geruknya.wakakakaka.brani ka KA ya molah camya.hihi.