aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Sunday, September 19, 2010

stobis raya bahagian pertama

salam semua.bah cita banyak pun x best owh.16 september yang lalu cdak Photo Freak Crew dah molah cegek outing.ari tok ku nak kah gambar stobis kmk org ari ya.bahagian pertama la.sebab da banyak bahagian stobis ari ya.jadi gik sekali nak ucapkan jutaan tima kasih ngan hani,tpot, n ahim sebab sudi jadi model untuk group kmk org.setting light kali tok di atur oleh mr fram ngan mr syuk.n setting hentam sebarang wiyerless oleh aku.hahahaha.x dilupak juak ngan mr norris sebab bagi pinjam speed light untuk molah stobis.tok adalah disebabkan oleh speed light sony 42 x support ngan sistem triger yang di pake kmk org ari ya.dengan kepantasan syuk ngan mr fram dapat menyetelkan masalah untuk group kmk org.payung k stobis ya kepunyaan syuk.mcm yalah bunyi penerangan serba sedikit tentang stobis bahagian satu.saksikanlah









11 comments:

Abg.Syuk said...

ne g... ehehehe... up cepat

erolnukman said...

gambar kacak..model kacak...wooowwww!
hahaha...

labulabi said...

syuk.x pat ku nak upload gambar bahagian tok banyak2.sebab banyak yang kacak2.hahaha.dah lejuk kelak bok ku upload agik.nang ada aku tok...

labulabi said...

erolnukman.thank bro.p gambar aku x sehebat gambar syuk, fram, phil,norris,ngan cdak lain.aku nangga dalam blog, fb ngan flickr marek.melotup abis gambar cdak ya.kali mok suruh aku jump juak.hahaha

Khairul Antasha said...

kacak2 eh gmbr...

Abg.Syuk said...

ooiii u nak jump cne.... i pun sama brand juak ngan u....

hani apandi said...

semua gambar kacak..heee..:)

labulabi said...

khairul. gambar besa2 jak.thanks.

labulabi said...

abg syuk.aku nak jump A700 lah pok.hehehe.da jual agik ka.jeles nangga gambar cdak power2.dengan stedy shot aku yg kong ya membingungkan aku.tensen2.

labulabi said...

hani.thank hani.tunggu kemunculan close up gambar kitak kelak k.jgan marah aa.hahahaha.

Abg.Syuk said...

byk la org jual a700.. duit jak ada x