aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Thursday, September 16, 2010

stobis hari raya

salam aidilfitri kepada semua.pa khabar kitak org semua.harap semuanya sihat dan ceria hendaknya.ari tok 16 september.seperti yang di warwarkan ari ya.photo freak crew dah pun molah cgek outing ari tok.temanya beraya di desa.outing start pukul 3 ptg tadik dan berakhir dalam pukul 7 macam ya.terima kasih di ucapkan pada hani sebab sudi merik kebenaran molah outing di rumahnya.bukan ajak di luar rumah di dalam rumah ngan utan blakang umah nya juak.nang mengare lah umah hani tam kmk org.jadi x pat klaka banyak.malam tok aku nak post gambar di sebalik tabir jak dolok.lak esok2 bok aku kah gambar outing.thank banyak2 ngan ahli2 photo freak yg sudi hadir.nya syuk tima kasih banyak ngan hidangan hari raya.aku sebenarnya nak makan agik.p ku nangga semua cdak dah abis makan.aku pun berenti juaklah.hahaha.macam-macam ada.















8 comments:

hani apandi said...

haha..nice pic!
ur welcome mr labu labi..
sikdapa ya..
umah kmk nang mengarei sebenanya..haha

bapak madah, raya haji lak datang gik okeh..)

erolnukman said...

wahhh..best ehhh...seronok ada jak upa.
sik sabar nak nunggu raya aji..kekekekeke

Norris said...

wee...first time ekot eh..dapat jumpa kitk labu labi..sikpat berbual lama ngan kitak marek..dah gago nak belajar bebenar marek...ehehehe...tapi best ekot kitkorg...ku keciwa onggon sikda ngan kita...hhuhuhu...
erol mun ada best juak hoo.
makseh byk2...

labulabi said...

hani. insyaAllah mun xda aral melintang.kita jumpa di outing seterusnya.hehehe

labulabi said...

erolnukman.nang sik dapat di padah kebestsan nya pok.mcm2 gelagat org dalam photo freak.

labulabi said...

norris.thank atas kehadiran bro.yalah i pun x pat nak cakap lamak ngan u.u tauk jak olah cdak ya nak.mun kita nunggu jak x jadi stobis kita petang ya.lagipun cuaca x mengizinkan juak.lain kali jangan jerak ngekot kmk org k.nang cdak ya jenis peramah dan mersa sekali.hehehe terutama x zul ya.hahaha

Abg.Syuk said...

Thanks tuan penghulu... lak kita polah g... u tok malu malu di rumah i ooo.. teruk aku ngabis mee ya sorg dirik...

labulabi said...

sama syuk.outing pun udah berjalan dengan jayanya.seperti yg di rancang kita nak molah aktiviti tahunan nak.jadi sedia la dengan cadangan ngan nasihat k.