aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Wednesday, September 22, 2010

photo freak crew stobis raya bahagian kedua.

salam semua.ari tok crita pasal stobis agik.sebenarnya gambar tok da di upload marek.p disebabkan oleh kegagoan aku maka x sempat aku nak post.p bagi ya dah bukak aku pun flickr memang dah nangga gambar tok.ari tok aku make tips nak di berik kitak org yg baik hati untuk berkongsi ngan aku yg ngok tok. wahahaha.lejuk kitak org nengar crita pasal stobis kali nak.masih juak 16 september yang lalu.p tok part 2.kmk org molah di dalam rumah hani.setting light masa tok di atur oleh syuk.stobis tok make 3 igek flash ngan cgek pemantul cahaya.gunanya make reflek cahaya rah muka2 cdak model ya.model kmk org masih gik hani,tpot ngan ahim.manakala model tambahan ya mr fram.hahaha.seperti yang di tangga ktak org ada part gambar ya macam angus nak.tok disebabkan oleh oleh speed body limit.kira macam yalah.aku pun x pande nak xplain ngan kitak org.jadi mcm ne nak ngelak camtok pastikan kitak org da kamera yang mahal.wahahahaha.kak ya mun make kamera murah macam aku speed kitak org cuma sampe 1/160 second jak.lebih dari ya gambar kitak org gelap terus oi.bah iboh crita banyak ilak.kitak org jak tangga apa yang ada dalam stobis bahagian ke 2 tok.tunggukan bahagian ke 3.

rumah (1)

rumah

rumah (6)

rumah (5)

rumah (4)

rumah (3)

rumah (2)

p/s di post semula.hahaha.

15 comments:

Abg.Syuk said...

Besar gilak pok... engkah saiz 600 ok pok...

labulabi said...

wakakaka.ne gaya dah di post.

Khairul Antasha said...

haniiiii....hehehe... kmk cam ktk dah hani..hehehe...

labulabi said...

khairul.samalah kitak 2 ya.PJJ kata hani.wakakaka.

Ninie Nordin said...

yarh. besar juakk. kacakkk gamba. :D

Norris said...

gambar kacak eh...tapi tercirit sikit dari landasan blog..ehehe..set saiz dalam 600 9ba kata syuk...dah cukup rasanya...next time la bro..sikda masalah ya..janji gambar2 mantaps...kemre ku murah juak bro...kira sikda rega dipasaran..huhuhu..pakey aja..dah ya aja mampu dibeli..shoot to the maximum..ahahaha

labulabi said...

ne gaya dah di upload.lak post baru bok ngatornya balit.kitak org tangga lok gambar besar ya.hahaha.

Abg.Syuk said...

pok u boleh edit agik bah.. login blog > posting > edit posting > tuka gambar(masuk URL baru) > save > siap

labulabi said...

wokey.kak tok ngator.gik gago tok.hehehe

Faizal n Fashitah said...

Syobihh kacak daaa jak gamba2 lam tok eh.. geram ati naa nangga kitakurang tok berisik DSLR eh grrrRRr...

labulabi said...

p sik pat lawan dslr nak di beli kitak ya.hahahaha.kmk pun teringin nak da dlsr nak di pake kitak ya.da stok x.wakakaka

hani apandi said...

yarabbi..besarnya muka..haha..dah kantoi ngan KA..haha..cam, jangan sik cam..

pssst! btw, TQ! :)

mat said...

kotan nok nyuruh pic besar2 tek, lalu terlebih sudaaahhh...huhuhu tapi best juak besar kedak tok, puas mata memandangnya bah..

dapat di edit gik bro...

labulabi said...

hahaha.nasib kitak la hani.x tauk juak kitak 2 kaisha ya main tapok2.x madah awal..mundak kmk kah gambar mr frog ajak k ganti.wakakaka.

labulabi said...

mat.dapat bro.p mun nangga kecik macam x puas bah.mun nak ambik gambar lanskap mesti mok besar bok best.