aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Tuesday, September 21, 2010

cuba tekak cney tok

senja

sambil aku ngetes blog ku tok cuba kitak org tekak cney gambar tok.mun dapat ya kira kitak org nang terer lah.hehehe.awal ku madah x da hadiah ngan kitak org.hehehe.tok ku nak test tips di berik kitak org tek.jadi sik.saksikanlah.wahahahaha

13 comments:

labulabi said...

mcm x jadi jak ko.iboh marah aa

kaljis aka onggon said...

Hmm.. ada trepik lait, ada jeraya.. Ku sik tauk hehehe...

Abg.Syuk said...

jadi ya.. banding ngan gambar u sebelom tok.. tuka kan saiznya g mun u mak besar g la

miss Fida said...

mek asa kat jalan nak g batu 7 tok..mun belok kiri kat selekoh ya g batu 7, mun lurus ya g ke jalan stephen yong..ehehehhe..betul x? mun ktk pdh salah jaga ktk..huhuhu...

Kenny De said...

haha. tauk ku tuk. simpang rah mok gi bt.7 ke kiri, kanan ya rah ke kuching. hua2. thnx ms fida. ari2 ku lalu jalan ya.haha!

Khairul Antasha said...

haha..tok jalan ke kalimantan barat tok..jwpn tok paling betol..mun salah siap ktk..haha...

kmk suka sunsetttttt....kacakkk gmbr tok..

mat said...

ada trafik light, ada keta, aku sik tauk cney...hahaha

ztie said...

sik tauk mek aiee.. jaahahahaha

labulabi said...

jalan ke batu tujuh la tok. belok kirik g batu 7, jalan terus g stepen yong, belok kanan g pasar kuching.hehehe.pada yang betul tahniah la ngan kitak org.pada yg x tauk lain kali coba agik.wakakaka.pada yg salah tek rajin2 lah nyukat jeraya.hehehe.iboh marah aa.

Norris said...

semua dah jawap..lagipun ku sik tau juak tek mun sida sik madah..ahahahaa..

Nono Fara said...

yang pasti di miri? betol sik ehehehehe

labulabi said...

norris.wakakaka ya bok antap x tauk.

labulabi said...

nono.gambar kat kuching tok.hehehe.mun kmk kah gambar rah miri kmk rasa blom tentu da org tauk.hehehe