aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Monday, August 2, 2010

wajah wajah

x da entri best ari tok.ari minggu ya tek aku keja juak.ari sabtu keja.ari minggu pun keja juak.ya ku madah ngan erol x da ku nangga cita p ramlee minggu tok tek.huhu.program ari minggu tok tek semarak merdeka jalur gemilang.aku nengar seluruh negara molah program yang sama.kali tok aku nak carik gambar candid. nak ngetes lens 70-300G.lamak dah x make.jadi toklah hasil gambar yang aku ambik sepanjang majlis ya berlangsung.layan ajak apa yang ada owh..






























13 comments:

Khairul Antasha said...

hehehe..gmbr miak ompuan mkey baju merah ya kacakkkk..matanya lok...haha

labulabi said...

khairul.mula2 nya kosentret ngan lukisan ya.p kali nya eran bah lens ya x beralih dari muka nya.pa gik angkat jak anak mata alu kenak snap lah.hahaha.jaik x org da kamera..hehehe

Beautiful Stranger said...

eee..pusak ya lok..cun2 jak upa dot itam kt area mata.

labulabi said...

beautiful stranger.ya pendekar mata satu kat ctok ya.da gik ckok camya juak upanya.nang x dapat betemu,mala nak bekarat ajak2.

Abg.Syuk said...

baru masok PLKN dah nak bepeluk ngan gerek.. ish... alu ku tunggah abang polis make moto atas ya.... nya madah nya g nangga miak melukis, alu melatah mak miak ya nangga polis datang,pusak pun heran nangga nya melatah, last last kenak beri hemper nak melatah ya... - bukan aku crita tok... abang gamba pertama pun crita

kal jis (im not carl zeiss) said...

Bagus pok.. suka ku gambar ambik u ya.. Mata miak baju mirah ya kedak Ju-On jak haha..

erolnukman said...

aok..baruk nak madah ya..mata mbiak baju merah..ngutik...hehehe

ok ka nak handle lens bila dah abis zoom ke 300mm?

MiriSkatersz said...

siney tok ka?

labulabi said...

syuk.ada2 jak u pok.

kal jis.thank. gambar besa2 ajak bah.cita juon pun aku x pernah nangga.hehehe

erolnukman.rasa x la susah ilak make 300mm.lagikpun semua kemra ada stedyshot nak.yang penting napas mok jaga. mun make sony nang best gilak la.p kmk pun steadyshot dah rosak.rm 400 mun mok mikiknya.hehehe

miriskatersz.di bangunan persekutuan jalan kipas,sebelah masjid al-taqwa miri bro.

mat said...

miak baju merahya bok perasan dgn kehadiran lensa menghala ke arahnya..yalah kuar episod juon...hahaha

hamper apa di pegang oleh niezam ya?tiket bertuah kah?

labulabi said...

mat.nya eran bah nangga lens ya x beralih dari muka nya. hadiah cdak jadi hakim mewarna ya pok.

alehkayong said...

Salam ramadhan salam pengenalan,

best juak sitok ada org kelakar swk.apa2 pun semoga setiap amalan kita diterima Allah.

labulabi said...

salam ramadan juak bro alehkayong.nak coba juak make bahasa swk.yalah.kita tok cuma hambaNya ajak bah.