aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Wednesday, August 25, 2010

slow shutter ngan aik terjun

salam ngan kitak org.pa polah tek.ari tok kmk org gago ikit.p sempat juak ku ngendeng-ngendeng laptop ku.ari tok kesah macam tajuk di atas yalah.masih pasal slow shuter.rasanya slow shutter bukan dapat ambik blah malam jak.ambik benda nak bergerak pun bleh.jadi tok hasil uji kaji nak kmk org yg bok blaja make slow shutter.gambar dibah tok ada yg di ambik di aik terjun jalan tebedu, jalan santubong ngan taman negara lambir.sebelum tok ku da nangga cdak make slow shutter ambik ombak.p ku blom cuba gik.lak da masa ku cuba.slow shutter blah siang tok nang x macam blah malam.nya pun slow kadang-kadang dibah 1 secen jak. begantung ngan cahaya di kawasan ya.waima pun kurang satu secen p sikit jak bergerak gambar ya bleh kabur.jadi tripot masih gik kaedah selamat mun make slow shutter.mun kita rasa badan kitak org ya bleh keras macam batu dalam masa kurang dari 1 secen x boh lah make tripot.bah klaka banyak juak ku tok eh.saksikanlah.gago dah tok.wsalam.



















4 comments:

saytunt yang fabulous said...

kacak...steagy gmbr diambik kitak ko.....dahla lamak sik gi aek terjun tok....

mat said...

nang best main ss tok...

Norris said...

wah...kashak pok..ehehe..sik meri nota tek...ehehhe..aku ada try slow shutter ngambik air shower di rumah...see my blog utk nangga..betul nda kah
ahahahaha

labulabi said...

saytunt. mak seh bro.gambar besa-besa jak.

mat.bah.polah gik.try aik kat sunge daro ya bah.haha.

norris.x sempat nak nulis nota pok.begaut marek.da ku nanggga kat blog u tek.percubaan yg baik.teruskanlah pok.usaha tangga kejayaan.