aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Sunday, August 15, 2010

Outing Raya.Jom Ramai-Ramai Meriahkan.

salam semua.ari tok 6 ari posa.tadik sempat juak bersms ngan syuk tentang plan raya tahun tok.jadi crita kmk 2 nak polah outing pada 16 SEPTEMBER 2010. atas nama Pfc(Photo Freak Crew) tok adalah jemputan kepada semua yg meminati kamera dslr or compact.PFC akan mengadakan cgek outing berbentuk stobis di serian dengan tema beraya di desa.bagi yang x tauk PFC tok group fotografi yg berbilang bangsa ngan bebilang jenama kamera.PFC pun moto"kmk org tok bukan pro tapi kmk org kongsi skill kmk org ngan kitak org semua".so iboh la kitak org takut pasal x pande ya.da rami cdak dalam PFC bleh tolong.dari cara megang kamera hingga jadi lightingman.haha.

Photo Freak Crew outing
Tema: beraya di desa
konsep: stobis ngan single flash
Tarikh: 16 SEPTEMBER 2010
Talent: sapa yg rasa mok jadi model di persilakan datang skali.hahaha.
kelak PFC spon beraya di serian.hehe
Masa: dalam pukul 4 petang macam ya.
p/s penaja: pree jak tok pok x da bayar.mbak serami yg boleh geng2 kitak org.p
jgn mbak geng nak kelai di masja ya k.

macam yalah bunyi promosi aku tentang outing raya tok.kelak ada syuk kah benda tok dalam PFC pun FB.leh la kitak org cek kat sia juak.jadi rasanya xda pa gik nak di padah.kitak org saksikanlah gambar outing yg PFC dah polah.


aik terjun outing di jalan serian tebedu


elek elek isap gam di pasar serian


dbku outing.awal pagi tok bah


tasik danu outing.dah nak balit tok..


dbku outing.gambar sebelum balit.


tebakang outing.tema gadis kampung.tok kmk org main stobis


jalan-jalan carik gambar.di muara tebas.aku kidnap gambar tok dari flickr fram.


street outing jalan gamber.tok pun awal pagi juak pun outing.


satok outing.tok aku kidnap dari syuk pun flickr.p dengan izin beliau la.hehe.

bah. pa tunggu gik.joinlah kmk org owh.

13 comments:

EDDYLEBS said...

alamak kenak sik dapat komen owh..error plak kuar...lak try gik..

EDDYLEBS said...

kenak sik ambik gambar menara jam kat tebedu sia...kacak ya bah....Muara Tebas, teringat cewek kembar dua sia..umahnya cun2 depan pasar Muara Tebas ya, sik silap kaler biru...lamak dah ya 2006....

kal jis (im not carl zeiss) said...

count me in yerrr... tapi ku sekda flash pok.. aku bukan line stobist :P

zizan said...

mbak geng uitm riya juak suut..cute2 jak cdak ya..hehehe..payday tok aku mok beli payung..

Beautiful Stranger said...

nang rajin ktk outing ya owh..riya ada mek jumpa dzul ya koh..

kcak2 dan alive jak gambar ktkorg.

mat said...

16hb owh??? owh tidak..aku dah sikda di serian lagik masa ya..

labulabi said...

eddylebs.biasala bro.kadang2 nang xpat komen langsung.tahun tok blom gik pegi tebedu bro.p xda jadi masalah.atas permintaan dirik insyaallah ada la gambar jam di tebedu ya kelak.p x janji bila la.muara tebas ya nang best.dolok masa minat ngail mala jak ke muara tebas.hehe.kinek tok pun da jauk g muara tebas sebab kawan bait aku diam sia.

kaljis.iboh bingung pok.syuk da 2 cobra nya bah.i da cgek.lak jemput juak mr fram so dah ada 4 flash.lagipun kita sony tok x perlu triger.so senanglah.p untuk pengguna nikon ngan canon mun da flash mbak juak.kelak kmk org nyedia triger ngan kitak org k.betula ka nak di sebut ku tok.hehe.mun sala tolong betulkan k.

zizan.bah pa tunggu gik pok.ne model kita 2 nak di telaga aik ya.haha.insyaalah mun cdak ya x gago ngan aktiviti cdak ya pok.ari raya la katakan.

beautiful stranger.skali skala jak.benakah.p brota dzul tek.lmk dah x konteknya.nya pun blog lmk x update.thank gambar biasa2 ajak

mat.benakah pok.i ingat nak outing ngan u bah.dah plan ngan syuk nak ngumpul geng baru.bah kesian la dengan u.p cuba la usaha dolok k.tok cuma perancangan awal kmk org ajak.mun da perubahan kelak di maklumkan agik.cek2lah akitivi kmk org di photo freak crew di facebook.

labulabi said...

taip error indah>>brita...hehe

mat said...

ok

erolnukman said...

smadi jak jauh..mun sik maok juak btemu ktkorg smua..

labulabi said...

erolnukman.bah.lain kali.ne tauk PFC nak molah outing di ckei kelak.

Norris said...

bila nak mbak aku? ehehehe

labulabi said...

norris.bah datang lah skali.pfc mengalu-ngalukan kedatangan kitak org.jgn lupak k.