aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Sunday, July 11, 2010

jalan jalan di tanjung lobang








seperti kelaziman petang hujung minggu aku besanya mbak cinta hatiku ngan baby aku ya g jalan2.nangga la cney plan nak pegi.biasanya soping komplek or taman2 yang ada di sekitar miri.marek kmk org plan nak g pantai tanjung lobang.rasanya lamak juak dah kmk org x pegi sia.maklumla keja aku tok x menentu.kadang2 sabtu minggu pun keja juak.jadi peluang berhujung minggu tok nang susah skali.

ari marek nang ramilah org kat sia.yg pasti aku nangga org2 yg mbak dslr la dolok.ne tauk da member kenal.p malangnya x da sorang pun yg aku kenal marek.ada geng stobis, rami juak model cdak ya marek.aku tumpang tanggga dari jauh ajak la.cdak ya make canon n nikon.da juak yg sorang2 mcm aku.rindok juak nangga gelagat cdak mbak dlsr tok.kadang2 jadi perhatian olah orang kat sia.aku pun x tauk apa yg di eran gilak ngan org mbak dslr ka.x terlepas juak da juak org perati dslr di mbak aku ya.hehe.ngan x malu nya tanyak bran apa kamera kitak ya.aku madah sony.nya pun teringin nak beli juak.alu aku suruh nya beli brand nikon or canon.aku pun x tauk kenak aku x suruh beli sony.agak2 nya apa yg aku pikir masa ya.

rindok juak nangga gelagat cdak blaja main papan luncur ya( kalilah).aku pun xtauk pa nama sukan ya.nangga nya meluncur k papan alu papan luncur la padah ku.baby aku ya dah x dapat d mbak lagik.mala jak bebelit badannya mintak bejalan.alu la cinta hatiku suruhnya bejalan jak.p yalah mala jak nak main pasir.apa yg aku tunggu marek x da.matahari ya turun jak terus.xda reflek kat atas aik.kali gelombang kuat marek.paksala aku carik gambar lain k menuh memori dslr aku ya.so ya ajak la cerita petang minggu.balit dalam pukul 7 lalu camya.kira nak g makan seafood p rami org di kede makan kat sia.lain kali jak la.

2 comments:

kal jis (im not carl zeiss) said...

pok, honestly ku madah gambar no.1 dan 2 ya nang terbaek!! 2 thumbs up!

labulabi said...

thank pok.p gambar dirik powerr gik pok.gambar aku besa2 saja.