aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Tuesday, July 13, 2010

gambar2 perjalanan ke kpg tanah puteh









18 comments:

DiAhaNi ApAnDi said...

still makei air ka pegi tanah puteh? mk last pegi ctok masa mk darjah 5..huhu

Abg.Syuk said...

Pok i tunggu cadangan u berkenaan next PFC outing tok... beberapa dah di cadang u ada cadangan

syahira ariff said...

nice work buddy

=]

Beautiful Stranger said...

kt cney tok bah?

labulabi said...

diahani.rasanya mun xda masalah kata kawan kmk la.ujung tahun tok ada jalan g tanah puteh,p jeraya batu la.

syuk.i da cgek plan raya.kira nak molah cgek tema beraya di desa.so mok make model la.stobis pun boleh nak.hehe.cuma tempat jak blom tauk.n mcm kebiasaan i molah mlam last puasa.pegi satok sungke ngan geng pasya soping n ambik candid cdak malam ya. ada setuju.

syahira.terima kasih atas kunjungan.

beautiful stanger. kampung tanah puteh serian tok.masa posa tahun lepas.

Abg.Syuk said...

pike jak u pok.... i tunggu u g... banyak plan tok... tapi baju mesti siap dolok...
bulan posa kita buat mesyuarat pok... i balit 13-22.8... u ada kah?? mun x masa raya kah

labulabi said...

posa i x balit pok.ada di kpg pada 04.09.2010 sehingga 19.09.2010.so camne ngan geng tek.brapa org dah.i dah x dapat bukak pfc pun fb agik.hehehe.ari ya senang jak i curi2 masok.yalah i bingung juak pasal baju ya.camne nya pun dsign tek.

Abg.Syuk said...

u xda trima ka.. lak i send ke u pun blackberry... hehehe... simple jak... ya di maok cikgu... framp on jak... raya jak kita temu... bgs u shot i ngan mem i jak raya lak.. hehehe

labulabi said...

da jual blackberry pok.ganti ngan nokia 5800 jak.bleh juak.u ngan mem u jadi model la.lak i ngan onggon jadi fotografernya.keh3x..

EDDY DY said...

tanah puteh kat Serian ya kah?

labulabi said...

eddy dy.tanah puteh serian lah ya.

Kenny De said...

tanah puteh di serian? rah sine ya kh? mauk area dalam2 tuk..hehe

labulabi said...

kenny de.nang area dalam ya.p mun ngekot perkembangan kawan ku ujung tahun tok mungkin dah ada jalan kpg ya.sapa2 yg minat ngail undang sila lah berkunjung ke kpg tanah puteh.pasti x menghampakan.

EDDY DY said...

ada boyak...kg Melayu kat Serian nok kamek suka singgah Kg Tebekang Melayu...

labulabi said...

eddy dy.aok kpg tebakang nang best.ompuan nya pun kacak2 juak.hehehe..p dah x da jodoh nak polah camne owh.da kmk org outing di kpg tebakang ari ya.syuk kali dah kah gambar lam blognya.

Abg.Syuk said...

nasib x nganok tebakang dak tok... hahaha

labu - empuan jak ka.. laki x esem ka...

Dayang said...

boleh manfaatkan gambar ini di dalam fb kampung tanah puteh serian :) terima kasih di atas kerjasama

labulabi said...

dayang.dengan izin boleh di copy.