aku budak kampung

ku abadikan untuk isteriku yang tercinta,anakku,keluargaku,teman-teman seperjuangan dan mereka-mereka yang sudi menemani blog ini.terima kasih atas sokongan anda semua.



Tuesday, June 22, 2010

salam kepada semua..

untuk pertama kalinya aku berkecimpung dalam blog tok bukan kerana aku suka, tapi saja jak suka2.hehehe...lagikpun kerja aku tok kadang2 x mengizinkan aku jadi pembaca blog ataupun molah blog.tapi di sebabkan aku nangga kegigihan kawan2 aku yg jauh di sinun dan kepada pemilik2 blog yg aku suka baca.x kira la apa yg kitak org tulis, kitak or ngerepak ka,or gambar2 yg kitak org kah.yang penting adalah usaha.usaha penting oo.mun x kerana usaha sik kitak org sampe ke tahap tok.betul x.hihi..

huhh.lmk dah aku x merah otak carik edia nak nulis.nang payah benar nak bertulis2 tok duhal....aku jadi tukang baca blog tok dah lamak.mun ngekot kiraan math aku yg x brapa bagus tok ada dah dalam 10 tahun camya.masa ya aku ngekot kawan aku pegi pustaka kat jalan stadium.aku nangga nya daftar aku pun ngekot juak tek.kak ya x tauk pa nak polah ngan komputer depan aku ya.hahaha.last2 aku main game daun terop.
sampe aku keja pun aku masih suka carik blog2 org.tujuannya bukan nak ngaco.aku kadang2 aku dapat ilmu baru dari pembacaan aku.contohnya tentang komputer.percayak x kitak org aku blaja ngator komputer dari laman blog.hehehe.kinek tok alhamdulillah aku bleh mikik komputer n berduit juak hasil ngantor komputer.banyak agiklah ilmu yg aku dapat dari sia.x perlu la cita panjang.

n cgek agik yg paling aku x akan lupak sampe bila2.jodoh aku pun dari datang dari komputer.masa nang femes la YM.hahaha.pertemuan dalam talian ya membawa aku ke jinjang pelamin.so nak story panjang2 pun susah.so sekian ajaklah aku ngerepak pasal blog aku yg x brapa nak betul tok.so pikir2kan lah.perkara yag baik jika di fikirkan baik akan menjadi lebih baik, dan jika sebaliknya,pun akan jadi tebalit.hanya Allah yang Maha Mengetahui.

3 comments:

Abg.Syuk said...

jadi kenapa tolok komputer.. hehehe

Khairul Antasha said...

hehehe..wahseh..cita gik psl giney ktk pndey jatuh cinta & alu nikah ngan bini ktk nektok..mesti best tok mun d buku kan..

labulabi said...

abg syuk..hemmm mana pikir u bagus bro.wakakaka

khirul..yalah best sebenarnya mun nak di ceritakan.insyaAllah mun ada masa akan di storykan..hehehe..tunggu episod seterusnya..